Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De specificaties van de Dell Inspiron B120
Geïntroduceerd in 2006 , de Dell Inspiron B120 was een van de producten in Dell Inc ' s instapmodel lijn van personal computers . Meer in het bijzonder , is de B120 ontworpen als een van de minst dure laptops van het technologiebedrijf op het moment , gericht op de budget -minded of basic gebruiker . Besturingssysteem , CPU en geheugen

Hoewel de Inspiron B120 liep op de Windows XP-besturingssysteem , konden gebruikers de Vista- opvolger te gebruiken als de computer juiste wijze is geconfigureerd . Elke laptop heeft een mobiele processor van low - end Celeron merk Intel's : . Een M 360 met een verwerkingssnelheid van 1,4 gigahertz ( GHz ) en een front - side bus snelheid van 400 megahertz ( MHz )

Dell
mits twee kleine outline dual in-line geheugenmodule ( SO-DIMM ) -aansluitingen op het moederbord van de B120 's . Een werd vooraf geïnstalleerd met 256 megabytes ( MB ) van random-access memory ( RAM ) . De andere was ongebruikt voor de klant om het RAM-geheugen te verdubbelen tot het maximum van 512 MB ​​. Het RAM-geheugen van de B120 maakt gebruik van double data rate synchronous dynamic random access memory architectuur , of DDR2 SDRAM
gegevens en kenmerken Multimedia

De Dell Inspiron B120 heeft een 40 . - gigabyte ( GB ) harde schijf met behulp van een Ultra Advanced Technology Advancement interface ( Ultra ATA ) . De optische drive is een CD brander /DVD - ROM combinatie , wat betekent dat het kan afspelen en opnemen cd's , maar alleen DVD's afspelen . De drive leest cd's en dvd's met max. 24-voudige en 8-speed , respectievelijk .

De B120 heeft geïntegreerde stereo geluid met ingebouwde luidsprekers . De graphics en videomogelijkheden zijn ook geïntegreerd , met dank aan de Intel Media Accelerator 900 . De maximale resolutie van het scherm is 1280 x 800 pixels .
Connectiviteit en Interfaces

De Dell Inspiron B120 heeft een ingebouwde V.92 fax modem staat een 56 - kilobits per seconde snelheid en een 10/100 Ethernet- netwerkkaart . Interfaces van de laptop zijn drie USB 2.0-poorten , een 15 - pins connector video , RJ - 11 en de Network Interface Controller ( NIC ) connectoren voor de modem en Ethernet , respectievelijk , en de line- out en microfoon aansluitingen . De B120 heeft ook een kaartslot dat compatibel is met de ExpressCard/34 en ExpressCard/54 formaten .
Fysieke eigenschappen en Power Specs

Elke Dell Inspiron B120 heeft een 14.1 - inch WXGA breedbeeldscherm , met een hoogte van 1,41 centimeter , een breedte van 14 centimeter en een diepte van 10,5 centimeter . Met zijn standaard vier - cell 29 - kilowattuur ( Wh ) lithium - ion batterij , de computer weegt 6,4 £ Zijn begeleidende 0.6 - lb . AC-stroomadapter levert 60 watt uitgangsvermogen en een ingangsspanning van 100 tot 240 VAC .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de onderdelen voor een Pav…
·Hoe lang Laptops Blijf Charged…
·Hoe kan ik een Toshiba M40 Hea…
·Wat zijn Symbolen op laptops? 
·Toshiba A305 - S6916 Specifica…
·Mijn Laptop Oververhitte : Hoe…
·Hoe is een Chromebook anders d…
·Wat zijn de LED- lampen die fl…
·Hoe maak je een laptop met Rec…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe bouw ik een PC Gaming configuratie ?…
·Wat is de RJ - 45 Aansluiting Jumper Cab…
·Hoe maak je een Heart schrijven met het …
·Hoe kan ik een laptop herformatteren zon…
·Hoe vindt u & Kies een grafische kaart v…
·Hoe naar Bad Sectors Fix in Windows 
·Hoe kan ik Reset de inkt vervaldatum op …
·Hoe kan ik een Toshiba Copier Reset 
·Hoe maak je een voorpaneel USB Bypass op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com