Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Wat is de RJ - 45 Aansluiting Jumper Cable Wiring ?
Een jumper kabel is ook bekend als een crossover kabel . Het is een speciaal type netwerkkabel twee netwerkapparaten van hetzelfde type , zoals een computer op een computer of een hub naar een hub . In deze omstandigheden hoeft reguliere netwerkkabels niet werken . De RJ - 45 -connector is de standaard netwerkaansluiting gebruikt zowel voor gewone netwerkkabel en crossover-kabel . RJ - 45

De fysische eigenschappen van de netwerken worden beheerst door Ethernet-standaarden . Ethernet adviseert een aansluiting die lijkt op de RJ - 45 -connector . " RJ " staat voor " Registered Jack . " Dit is een systeem van standaardisering voor draad terminals gemaakt door de Amerikaanse Federal Communications Commission . De indeling echt betrekking op de bedrading en niet de vorm van de stekker of het stopcontact . De RJ - 45 -specificatie bevat acht pinnen en twee contactpunten . Het is bekend als " 8P2C . " De Ethernet versie bevat acht pinnen en acht contacten en aldus staat bekend als " 8P8C . " De plug ziet eruit als een grotere versie van een telefoonstekker , en dat was het oorspronkelijke doel . Het heeft een plastic veer clip aan de bovenkant en acht groeven aan de onderkant , die elk een koperen metalen strip contact .
Kabel

De meest voorkomende vorm van netwerk- kabel heet Unshielded Twisted Pair . Deze kabel bestaat uit acht draden , geconfigureerd als vier paren . De acht pinnen van de 8P8C RJ - 45 -connector zijn ideaal voor dit type kabel . Een paar in de groep vormt de positieve en negatieve pad van een compleet circuit waarop computers gegevens verzenden . Een ander paar is de positieve en negatieve pad van de schakeling waarop computers gegevensontvangst . Een jumper kabel schakelt de pinnen waarop deze twee circuits te sluiten op de connector aan het ene uiteinde van de kabel .
Bedrading

Het zend positieve draad ( wit en groen ) gaat van pin 1 op de connector A op pin 3 van stekker B. De uitzenden negatieve draad ( groen ) gaat van pen 2 in stekker A naar pen 6 van stekker B. De ontvangen positieve draad ( wit en oranje ) gaat van pin 3 in stekker A naar pen 1 van stekker B. De ontvangen negatieve draad ( oranje ) gaat van pen 6 van stekker A naar pen 2 in stekker B.
Doel

Computers meedelen van een paar draden en gegevens over ander paar ontvangen . In een normale netwerk is elke computer een stuk netwerkhardware genoemd hub of een ander type , een zogenaamde switch . Beide apparaten weten de draden die computers zenden en ontvangen , zodat de bedrading in deze RJ - 45 bussen die de kabel van de computer omgekeerd . De hub stuurt gegevens naar de computer op het ontvangst- pad en luistert op de zendpad . Daarom wordt regelmatige netwerkkabel gebruikt . Deze reguliere kabel wordt " straight through" -kabel genoemd . Als een computer wordt aangesloten op een computer met een kabel , beide computers praten op hetzelfde pad en luisteren op hetzelfde pad , wat betekent noch iets ontvangt noch communiceert . De jumper kabel keert de twee wegen aan de ene kant , zodat een computer zendt de ontvangen pad en ontvangt op de zendpad .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Attached Network Storage Devic…
·Hoe kan ik een Netgear draadlo…
·Hoe om te controleren voor dra…
·Hoe te NIC Kaarten Problemen 
·Cat 6 Kabelbevestigingsmateria…
·Hoe je het wachtwoord op een W…
·Lijst van AT & T Modems 
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe kan ik een 16 poorts switc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te kleuren in Snow Leopard Fix 
·Wat is een lint kabel 
·Wat is een Meter apparaat voor 
·Hoe te Overclock een Pentium M met een 8…
·Hoe je meerdere computers met een enkele…
·eMachines T1140 Specificaties 
·Hoe maak je een USB-stuurprogramma 
·Hoe een Intermec 8646 Printer Problemen 
·Wat zijn de best verkopende computer Com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com