Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe is een Chromebook anders dan een gewone laptop?
Als je bijna altijd online en u uw bestanden op te slaan in de cloud , kan een van de Chromebook laptop modellen een goede keuze voor jou . Ze zijn ontworpen om altijd te worden aangesloten op het internet en op te slaan de meeste bestanden online . Hun eenvoudige ontwerp maakt ze gemakkelijk te gebruiken , maar er zijn een aantal fundamentele verschillen in vergelijking met andere laptops in hoe de Chromebooks werk en welke functies ze bieden . Besturingssysteem

Chromebooks
draaien op het Chrome- besturingssysteem ontwikkeld door Google . Noch Windows-programma's , noch programma's die draaien op Apple computers zal draaien op de Chromebooks . In plaats daarvan , heeft Google ontwierp de Chrome OS aan Chrome Apps beschikbaar via de Google App store lopen en de meeste van zijn functies uit te voeren via de Chrome- browser die is geïntegreerd met het OS . Omdat het Chrome OS is klein , eenvoudig en beperkt programma's van derden , het begint heel snel , geen malware vangen en is gemakkelijk te gebruiken .
Storage

sommige Chromebook modellen hebben standaard interne harde schijven en anderen hebben beperkte solid state interne opslag . Alle modellen worden geleverd met gratis opslagruimte in de Google cloud via de Google Drive applicatie . De laptops kunnen data , applicaties en bestanden op te slaan intern, maar zijn meer geschikt is voor cloud bediening , toegang en het werken aan bestanden online opgeslagen . Als u overschakelt op een Chromebook de eerste keer , wordt u gevraagd om het opzetten van of toegang tot een Google- account die u vervolgens gebruiken voor online opslag . U kunt het interne geheugen gebruiken als back-up of voor beperkte offline functionaliteit.
Toepassingen

Met uw Google-account heeft u toegang tot Gmail client van Google te krijgen , samen met Google Drive 's kantoorpakket en online winkel . U kunt andere apps downloaden uit de Google Chrome App Store en surfen op het web voor sites die online functionaliteit bieden . Gmail, Google Agenda en Google Drive hebben offline functionaliteit beperkt voor wanneer u een Internet-verbinding niet kan vinden .

Chromebooks
updaten zichzelf en back-up van gegevens automatisch . U kunt meerdere gebruikers , elk met hun eigen rekening , of u kunt een persoonlijke en een zakelijke rekening hebben . Basis computergebruik is opgenomen of kan worden gedownload , maar u zult niet in staat zijn om complexe programma's als Photoshop of geavanceerde videobewerking draaien .
Connectiviteit

Sinds Chromebooks hebben behoefte aan een internetverbinding voor volledige functionaliteit , alles behalve de minst dure modellen hebben zowel Wi - Fi en mobiele connectiviteit . Wi- Fi- netwerkvoorziening omvat a /b /g en n , terwijl de modellen met mobiele connectiviteit en hebben 3G of 4G LTE . De mobiele plannen omvatten slechts 100MB per maand , wat genoeg is voor sporadisch gebruik , maar je moet meer capaciteit te kopen als je de laptop gebruikt in de eerste plaats op het mobiele netwerk . Alle modellen zijn voorzien van Bluetooth .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de batterij in een ThinkPa…
·Hoe een HP Pavilion DV8000 Lap…
·Hoe je dvd's spelen op een Tos…
·Hoe te Pas Asus Laptops 
·Vergelijking van laptop scherm…
·Hoe kan ik een 1721 laptop sch…
·Hoe kan ik mijn Touchpad Werk …
·Hoe te verwijderen & Schoon ee…
·How Are Laptops & Desktops Ver…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de fuser reinigen op een HP Color La…
·Hoe maak je een harde schijf te verwijde…
·Hoe de Samsung Drive Flash in een Xbox 
·Toepassingen van Kiosk Computers 
·Waarom moet een videokaart Neem een ​​BI…
·Dingen om te weten over Laptops 
·Hoe maak je verbinding een Dell-laptop a…
·Hoe maak je een frame uit een gescand do…
·Hoe maak je Unpartition een draagbare ha…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com