Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Toshiba Satellite A50 Specs
De Toshiba Satellite A50 werd een reeks van notebook- pc's vrijgegeven door de Japanse fabrikant van consumentenelektronica Toshiba Corp Uitgebracht in 2004 onder het bedrijf het vlaggenschip Satellite merk , de A50 werd de markt gebracht als een mid - level computer geschikt voor thuis -en zakelijk gebruik . Zo beschikbaar met de Microsoft Windows XP Home Edition of Professional besturingssysteem was . Processor en systeemgeheugen

Elke Toshiba Satellite A50 kwam met een Mobile Intel Pentium -processor met een snelheid van verwerking niet lager dan 1,5 gigahertz en een data transfer snelheid van 400 megahertz . Vooraf geïnstalleerd systeemgeheugen was ofwel 256 megabytes op een van de SO - DIMM-sleuven of 512MB aan beide . De maximale uitbreiding was 2 gigabyte .
Opslag en Media

meeste Toshiba Satellite A50s
had een 40GB harde schijf met een rotatiesnelheid van 4200 omwentelingen per minuut . De optische drive is meestal een CD-RW/DVD-ROM combo , hoewel gebruikers de keuze had om een ​​DVD SuperMulti drive, die ook dvd's met " plus " en "min " -formaten ( DVD + RW en DVD - RW , kon opnemen respectievelijk ) . Audio van de notebook werd geleverd door de Sound Blaster - compatibele SigmaTel sound driver ondersteuning van de ingebouwde stereo luidsprekers , die SRS TruSurround XT technologie hadden . Video en afbeeldingen kwamen uit het moederbord geïntegreerde Intel 855 GME chipset , die tot vroeger 64MB geheugen van de computer voor video .
Modem , Netwerk en connectoren
< p > Elke Toshiba Satellite A50 had een 56 - Kbps modem die voldoen aan de ITU V.90 standaard was , maar het was ook bereid voor de naleving van V.92 ook. Bekabelde netwerken kwam van de 10/100-Mbps Ethernet driver , terwijl draadloze netwerken werd verstrekt door een adapter met de naleving van de 802.11b /g protocollen van de IEEE . In aanvulling op de RJ - 11 en RJ - 45 aansluitingen die de modem en Ethernet , vergezeld respectievelijk de A50 had hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen , S - video-uitgang en drie USB 2.0-poorten onder zijn connectors .
< Br > fysieke kenmerken en Display

Elke Toshiba Satellite A50 woog ongeveer 6 pond. en bevatte een 88 - key toetsenbord . De fysieke afmetingen bestond uit 13,31 inch breedte , 10.79 inch lengte 1,06 naar 1,5 inch hoogte van voor naar achter . Bovendien , het had een 15 - inch TFT-scherm met maximaal 1024 bij 768 pixels aan resolutie .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je het besturingssysteem o…
·Hoe kan ik een Toshiba Satelli…
·Gateway Solo 5150 Specs 
·Compaq C551 Specifications 
·Schoonmaken van een laptop sch…
·Hoe je uitschakelen van de WiF…
·Hoe kan ik Problemen met een C…
·Hoe Laptop Tracking uitschakel…
·Hoe maak je een Broken Dell La…
  Related Articles
Hoe de videokaart vervangen in een Toshi…
Hoe maak je een videokaart wijzigen in e…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe de videokaart upgraden voor een Tosh…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
Hoe maak je een videokaart vervangen in …
Hoe kan ik een Toshiba Laptop videokaart…
Hoe maak je een Toshiba Satellite videok…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
  Hardware Articles
·Hoe te verwijderen van de CD Drive & Doe…
·Hoe een HP Dv5020us laptop toetsenbord s…
·Hoe de snelheid van een USB -poort zoeke…
·Hoe partitie virtueel geheugen 
·Hoe je de WiFi -kaart te verwijderen van…
·Hoe kan ik een MacBook verbinding als ee…
·Hoe maak je een Parse Error Code Fix Met…
·Hoe te herstellen mijn laptop BIOS 
·Wat is de oorzaak Wazige Inkt in Fotokop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com