Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je het scherm op een Dell Inspiron 1501 Fix
De Dell Inspiron 1501 laptop heeft een 14,1 - inch of een 15,4 - inch WXGA -scherm , afhankelijk van de gekozen optie , en kan een resolutie van 1280 x 800 pixels. Net als elk elektrisch apparaat , kan het display van de 1501 's mislukken of worden beschadigd , waardoor de computer onbruikbaar . Om de computer weer in gebruik kunt u een vervangende beeldscherm online te kopen en te installeren op de Inspiron 1501 . Daarbij moet u een aantal van de onderdelen van de laptop te verwijderen en duurt ongeveer een uur . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Demontage
1

Start de reparatie door eerst afsluiten van de computer en loskoppelen van alles eraan verbonden zijn . Sluit het deksel en zet de computer ondersteboven met de voorkant naar u toe .

Slide 2 de batterij vrij te geven aan de linkerkant als je de voorkant van de batterij onder de inkeping te begrijpen , en til het omhoog en aan de achterzijde uit de accuruimte .

Raak een van de metalen connectoren op het achterpaneel van de computer om uzelf te aarden 3 . Herhaal dit elke keer dat u een van de onderdelen van de computer aanraakt om schade door statische elektriciteit te voorkomen . Niet om dit te doen voordat u een gevoelig deel aanraking kunnen ernstige schade veroorzaken .
4

Draai de computer om en open het beeldscherm zodat de bovenkant van de computer rust op het werkvlak . Gebruik een kleine platte schroevendraaier te wrikken van de rechterkant van het scharnier deksel door deze in de sleuf . Zodra de scharnierkap releases van de rechterkant van de polssteun , blijven om het tillen en naar links om deze uit de computer te verwijderen .
5

Verwijder de twee toetsenbord schroeven van de bovenkant van de toetsenbord met een kruiskopschroevendraaier . Deze schroeven zal worden onthuld wanneer nadat u opstijgen de scharnierkap . Til de bovenkant van het toetsenbord en schuif het iets naar achteren zodat u toegang tot de kabel . Til de nul insteekkracht connector en schuif het toetsenbord lintkabel terug uit de connector . U kunt nu de hoorn van de toetsenbord van de computer en leg het opzij .
6

Sluit de computer en zet het over met het achterpaneel naar u toe . Verwijder de twee schroeven weergeven van de bodem van de computer . Een daarvan is in de rechter - achterhoek en ander ongeveer 4 centimeter vanaf de linkerrand ,
7

Gebruik een platte schroevendraaier te wrikken uit de schroef covers van de twee weergave schroeven op de achterzijde van de computer . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven onthuld door de schroef dekt verwijderen .
8

Zet de computer rechtop en open het beeldscherm . Trek de antennekabels uit hun aansluitingen op de draadloze kaart en verwijder de kabels van hun routing kanaal . Draai de schroef op de grond kabel net rechts van het display connector en verwijder de kabel uit de routing kanaal . Pak het lipje op de beeldschermkabelconnector en trek het recht omhoog uit het moederbord . Verwijder de schroef van de bovenkant van elk scherm scharnier en trek het beeldscherm omhoog uit de computer .
Assembly
9

Plaats de nieuwe beeldscherm scharnieren berichten in de gaten aan de behuizing van de computer en plaats de twee scharnieren schroeven . Sluit de kabel van het beeldscherm en de aarding schroef . Sluit de antennekabels aan op de draadloze kaart en route ze door hun kanaal .
10

Sluit het beeldscherm en zet de computer op . Vervang de twee weergave schroeven in de onderkant van de computer , het beeldscherm twee schroeven in het achterpaneel en hun covers .
11

Draai de computer om en open het beeldscherm . Plaats het toetsenbord , zodat u de kabel kan schuiven in de connector. Druk op de connector omlaag om te vergrendelen . Schuif de lipjes aan de voorkant van het toetsenbord in de sleuven op de polssteun , en druk aan de bovenkant om het op zijn plaats pop . Plaats de twee schroeven in de bovenkant van het toetsenbord .
12

Plaats het scharnier op zijn plaats en druk langs de randen van links naar rechts om het los te breken in de polssteun . Sluit het scherm , zet de computer op en schuif de batterij in de baai .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe uw laptop Lokaal Verkopen 
·Hoe schakel ik over het toetse…
·Dell Inspiron 2200 Specificati…
·Hoe maak je een IBM T42 Instal…
·Hoe Memory installeren op een …
·Lenovo W700 Dock Specificaties…
·Hoe geef ik voor HP Pavilion Z…
·Problemen met de hibernationst…
·Hoe te monteren een Eee PC in …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een goede laptop voor een student…
·De voordelen van netbooks in het onderwi…
·Hoe te Metallic inkt te krijgen voor een…
·Hoe te Overclock een E5200 Asus P5KC Ins…
·Vervanging DC Cords /Power Tips voor een…
·Hoe een Optiplex 745 Moederbord Vervang 
·Wat is het verschil tussen PTZ431WAC & P…
·Hoe maak je een ASUS EEE PC optimalisere…
·Hoe maak SDHC-kaarten werken op een lapt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com