Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Vervanging DC Cords /Power Tips voor een Dell AC Laptop Adapter
Wanneer we geconfronteerd worden met de noodzaak om adapter snoer van uw Dell vervangt , let dan op de details . Uw Dell- laptop vereist slechts een fractie van de spanning een gewoon stopcontact voorziet , zodat de elektriciteit moet worden omgezet naar het juiste bedrag van de AC-adapter . Hoewel veel adapter retail websites zullen u precies vertellen wat adapter u nodig heeft door eenvoudigweg uw specifieke Dell- model , sommige niet. Weten wat te zoeken en hoe u uw adapter te behandelen verlengt de levensduur en zorgen voor uw Dell met de juiste hoeveelheid elektriciteit nodig is voor een goed gebruik . Kies rechts Adapter

De exacte spanning vereist door uw Dell varieert , en is gedrukt op de onderkant van de machine , samen met de stroomsterkte . Om de juiste wattage nodig van uw adapter te bepalen , vermenigvuldigt het voltage en de stroomsterkte bij elkaar . Een Dell dat 19V en 3.16A nodig heeft behoefte aan een AC-adapter die minstens 60W biedt . Adapters die hogere wattages , zoals 70W , aanbieden zijn ook prima te gebruiken . U kunt altijd gebruik maken van een hogere wattage adapter op uw laptop , maar nooit een lager wattage een . Blijf alert op connector grootte en vorm van de adapter , omdat niet alle Dell adapters passen in alle Dell laptops .
Derden en universele adapters

Hoewel u zeker de aanschaf van een Dell gefabriceerde adapter specifiek gelabeld voor uw laptop , niet over het hoofd van derden merken en universele adapters . Deze lager geprijsde aanbod werken net zo goed als de merknaam degenen , zolang je een adapter die de juiste connector vorm en de juiste hoeveelheid wattage uw laptop nodig heeft te kopen . Universele adapters bieden de toegevoegde bonus van het toestaan ​​van u om dezelfde kabel gebruiken om meerdere laptops en apparaten op te laden , zolang de spanning en het vermogen eisen passen binnen de specificaties van de adapter .
Keep It Cool

Net als de meeste andere laptop adapters , die voor Dell laptops hebben een rechthoekige "steen" in het midden van het snoer . Deze baksteen houdt de circuits die nodig zijn om het huis te zetten stroom naar de lagere stroom vereist door de Dell , en kan warm worden als het werkt . Vermijd de mogelijkheid van oververhitting van de baksteen door hem in de open en goed geventileerd te helpen verdrijven de hitte voordat het bouwt aan risicovolle niveaus .
Vermijd onnodige stress

Wrapped binnen de isolerende cover van uw adapter snoer zijn draden die de stroom dragen uit het stopcontact , door de baksteen en aan uw laptop . Het plaatsen van onnodige stress op het koord door repeterende bewegingen , zoals draaien en wikkelen het snoer of de positionering van uw laptop in een hoek , dat het snoer los hangen en voeg spanning op de adapter jack stimuleert , kan deze draden worden afgebroken en veroorzaken ze te rafelen . Gerafeld , beschadigde kabels niet dragen elektriciteit behoren , en zal resulteren in onjuiste energie geleverd aan uw laptop .
Met overspanningsbeveiliging

Zelfs kleine elektrische spanning kan problemen veroorzaken op de gevoelige elektronica van uw adapter en laptop . Hoewel een blikseminslag is een extreem voorbeeld van een sterke stijging , kleinere stroompieken voordoen bij de bediening van een groot apparaat of de terugkeer van de macht na een storing . Deze kunnen uw adapter of laptop beïnvloeden zonder uw medeweten , waardoor problemen met de stroomtoevoer en het verkorten van de levensduur van uw apparatuur . Houd uw adapter aangesloten op een overspanningsbeveiliging te allen tijde aan deze problemen te voorkomen .

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba A25 - S207 Specificati…
·Dimensions Of Notebooks 
·Instructies voor het vervangen…
·Hoe kan ik een laptop thuis Bo…
·Hoe kan ik een laptop RTC Batt…
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
·Harde schijven Compatibel met …
·Intel Atom processor N270 Spec…
·Hoe je het toetsenbord uitscha…
  Related Articles
Vervanging Opties voor een Computer gelu…
Hoe maak je een Mac PowerBook DC en gelu…
De voordelen van DC Verzen AC voor Serve…
Canon 710 Fuser Replacement Procedures 
De beste plaatsen om een Dell Moederbord…
LG Laptop Moederbord vervanging instruct…
Moederbord vervanging Aanwijzingen voor …
Hoe vindt u de Dell Onderdeelnummer voor…
Packard Bell Laptop Geheugen Instructies…
  Hardware Articles
·Hoe je de harde schijf te verwijderen va…
·Verschil tussen AGP en PCI Video Adapter…
·Hoe kan ik als vervanging van een Compaq…
·Hoe een Ativa draagbare Flash Drive Gebr…
·Hoe de Dell Dimension E310 starten in de…
·Betrouwbare Printer Memory 
·Hoe te vertellen hoe groot je harde schi…
·Het laden Printing Papier in een Canon P…
·Hoe lang moet een CPU Fan Laatste ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com