Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Diagnostiek & Problemen oplossen voor een Dell OptiPlex GX280
Uitgebracht in 2004 en stopgezet op het moment van publicatie , de Dell OptiPlex GX280 is een desktop personal computer van computer technologie bedrijf Dell Inc ontworpen voor de zakelijke , onderwijs en de overheid markten . Meegeleverd met de PC - die draait op het Microsoft Windows XP -besturingssysteem - is een handleiding die informatie over het diagnosticeren en oplossen van problemen met de computer biedt . Systeem Lights

De Dell OptiPlex GX280 -uitknop /harde schijf licht aan de voorkant van het bureaublad normaal brandt een groen als goed werkt . Als het knippert , dat betekent dat het gaat in standby-modus , die kan worden voorkomen door te drukken op de power-knop , het verplaatsen van de computer muis of het indrukken van een toets op het toetsenbord . Een stevige gele lampje gaat branden wanneer de Dell Diagnostics -programma - op de harde schijf te diagnosticeren en oplossen van problemen met de computer voor het aanvragen van Dell technische bijstand geïnstalleerd - loopt een test . Anders het moederbord kan defect zijn en een simpele reboot zou kunnen ontdoen van het probleem .
Controlelampjes

Voor sommige van de niet -vaste groene lichten , kunnen gebruikers willen naar lijst met diagnostische lampjes gids de Dell OptiPlex GX280 Gebruikershandleiding controleren . Ze komen overeen met de vier lichten , of light - emitting diodes label " A ", " B ", " C " en " D " aan de achterkant , die allemaal moeten weer continu groen . Als een systeem opstart van de uit-knop /toets harde schijf niet terugkeren naar een stevige groene , dient de gebruiker de diagnostische lampjes achter de desktop , die meestal een combinatie van geel (Y ) en groen ( G ) lichten te raadplegen als er een probleem is . Bijvoorbeeld , een YYGY combinatie geeft microprocessor mislukking , waarna je nodig zou hebben om de chip opnieuw te installeren en de computer opnieuw op .
Pieptooncodes en foutmeldingen

Voor andere niet -vaste groene lampjes op de Dell OptiPlex GX280 , zou een reeks pieptonen worden uitgestoten . Dit zijn de zogenaamde piep codes , en komen in series van drieën . Bijvoorbeeld , code 4-4-1 - bestaande uit een uitbarsting van vier piepjes , een andere uitbarsting van vier piepjes , en vervolgens een pieptoon - geeft mislukte test met de seriële en parallelle data-poorten van het bureaublad . Als de monitor is in staat om berichten weer te geven , is het misschien foutmeldingen weergegeven . Deze variëren qua ernst - van het onvermogen om bepaalde tekens in bestandsnamen aan harde schijf kapot gaat , die vereisen doorgaans het testen of het schoonmaken van de component
Apparaatbeheer

In gevallen wanneer een apparaat niet kan worden gedetecteerd of niet correct is geconfigureerd , kunnen gebruikers de Device Manager of de probleemoplosser voor hardware raadplegen . De Device Manager wordt geopend door te klikken op de knop Start , vervolgens het Configuratiescherm , Prestaties en onderhoud , Systeem en hardware opties . Er , de problematische apparaten hebben een geel uitroepteken of een rode X als uitgeschakeld. Als de configuratie van de apparaten door te dubbelklikken op hen het probleem niet oplossen , verwijder ze dan uit de Device Manager . De probleemoplosser voor hardware wordt geopend door het intypen van de woorden in het veld Zoeken van de Help en ondersteuning optie na het klikken op Start .

Previous: Next:
  laptops
·Beste Laptops 
·Hoe u de grootte van een Dell …
·De specificaties voor een IBM …
·De HP Zt1135 is een laptop com…
·Hoe je HP Pavilion dv2000 Hard…
·Hoe te kopen een nieuw scherm …
·Toegang tot een Acer notebook …
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe maak je verbinding een Ace…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
Negen Verschillen in de iPad en iTouch 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
  Hardware Articles
·Hoe uw eigen Chip Puller Zorg 
·Hoe te voorkomen een harde schijf crash 
·Kan ik gebruiken alcohol om een laptop t…
·Hoe maak je een 320GB harde schijf insta…
·Hoe de geheugenkaart ontgrendelen van ee…
·Hoe je de webcam gebruiken op een HP DV2…
·Hoe maak je een Lexmark 2500 Series Inkj…
·Hoe je ATI PowerPlay uitschakelen 
·Hoe om te upgraden ATI Mobility Radeon A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com