Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Instellingen voor WiFi op een Sony Vaio
Sony Sony Vaio laptop is voorzien van een ingebouwde draadloze LAN-adapter die het mogelijk maakt de computer te verbinden met ieder draadloos access point . Als u wilt WiFi- instellingen van het apparaat aan te passen , moet u de eigen software en hardware die komt voorgeïnstalleerd op de laptop en de internetverbinding opties die bij Windows gebruiken . Zodra u alle van de juiste instellingen is ingeschakeld, kunt u uw laptop aangesloten op een draadloos access point zonder extra toepassingen . Het inschakelen van Wi - Fi met Wireless LAN Switch

Voordat u verbinding kunt maken met een draadloos netwerk of wijzigen van uw Wi - Fi-instellingen , moet u eerst de Wi - Fi-functie van de computer in staat stellen met de draadloze LAN- switch . Deze schakelaar bevindt zich direct onder het scherm van de laptop en is het label " Wireless . " Als je eenmaal hebt gevonden de schakelaar , schuif deze in de stand "ON" .
Enable WiFi in de Vaio Smart Network

Nadat Wi - Fi is ingeschakeld met de draadloze LAN-switch , dient u Wi - Fi met behulp van eigen draadloze verbinding software van de laptop , " VAIO Smart Network . " Om toegang te krijgen tot dit programma , klikt u op de knop "Start " in de taakbalk van de computer en selecteer de optie ' Alle programma's ' . Selecteer de " VAIO Smart Network " optie om het programma te starten . Als alternatief kunt u klikken op het pictogram VAIO Smart Network op de taakbalk van de computer om het programma te starten . Dit pictogram is in de vorm van een groene knop met twee witte pijlen op het. Eenmaal in de toepassing, klik op de knop aan de rechterkant van de " Wi - Fi " rubriek om deze optie op de stand "ON" .
Windows verbinding maken met een netwerk < br >

met Wi - Fi- enabled , moet u verbinding maken met het draadloze netwerk met behulp van de " verbinding met een netwerk "-functie , dat is een onderdeel van het Windows-besturingssysteem . Klik op het netwerkpictogram in de taakbalk van de computer houden om een ​​lijst met de beschikbare draadloze netwerken . Dit icoon in de vorm van een computer en een Ethernet- kabel als u niet met een netwerk . Als u bent aangesloten op een netwerk , is het in de vorm van het signaal bars . Selecteer het gewenste draadloze netwerk uit het menu dat verschijnt en selecteer de " Connect " -optie . Voer de netwerken wachtwoord indien nodig en verbinding maken met het netwerk .
Netwerkcentrum

Als het draadloze netwerk waarmee u verbinding wilt maken niet in de " , verbinding met een netwerk venster " , moet u verbinding maken met het netwerk handmatig . Klik op het netwerkpictogram in de taakbalk van de computer en selecteer de "Open Network and Sharing Center " optie . Klik op de optie " Draadloze netwerken beheren " , gevolgd door de optie "Add" . Klik op de " Handmatig een netwerkprofiel " optie en type informatie van het netwerk in de ruimtes voorzien . Plaats een vinkje naast de optie ' Deze verbinding automatisch starten " en klik op de knop" Volgende " om verbinding met het netwerk .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Geïntegreerde WiFi ins…
·Hoe kan ik een nieuwe laptop c…
·Hoe maak je Apart Neem een ​​V…
·Hoe kan ik een dvd in een Dell…
·Hoe maak je een Backlight Inve…
·Hoe je koptelefoon gebruiken z…
·De effecten van temperatuur op…
·Hoe uit elkaar te halen een To…
·Hoe de Touchpad op een HP Comp…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je instellingen resetten op uw iPad 
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Dual Vs . Enkele grafische kaart 
·Wanneer een computer grafische kaart ver…
·Wat doet het moederbord van een computer…
·Hoe te verwijderen van de Cruzer Micro U…
·PC Vs . Mac-laptop Misvattingen 
·Verschillen tussen de Standard & SanDisk…
·Hoe maak je een moederbord en processor …
·Hoe de Dell Dimension 4600 herformattere…
·Hoe te GUID Partition Table Recover 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com