Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Pros & Cons van een Kindle
boekenwurmen zijn trots op de enorme hoeveelheden literatuur ze gelezen hebben , en hun boeken blijven vaak op de planken om hun prestaties laten zien . De Kindle elimineert de noodzaak voor een omvangrijke collectie boeken , zodat de consument zijn hele lezing catalogus in de palm van zijn hand te houden . Hoewel dit lijkt misschien revolutionair voor sommigen, voor anderen is het een stap in de verkeerde richting . Het Geld

Het bedrag dat een persoon leest zal bepalen of de Kindle is een waardevolle investering . Gretige lezers kunnen geld besparen op de lange termijn door de aankoop van een Kindle vergeleken met de losse aankoop van elk boek . Boeken kunnen worden gedownload naar de Kindle en , gemiddeld , zijn goedkoper dan ze te kopen gloednieuw in hardback vorm . Degenen die een boek per jaar alleen lezen moeten niet investeren in een Kindle in de hoop om geld te besparen , het apparaat is veel duurder dan de prijs van een enkel boek . Het controleren van een boek uit de bibliotheek is goedkoper dan het downloaden van een boek op de Kindle of kopen van een paperback . Echter , kan de bibliotheek niet altijd het boek dat u zoekt .
On the Move

Een van de belangrijkste voordelen van een Kindle is dat het kan worden overal genomen . Toegegeven , kunnen boeken overal worden genomen als goed, maar sjouwen rond 20 boeken is moeilijker dan het dragen van een Kindle met 20 boeken over het. Echter, Kindles bediend op de accu , en zodra dat de batterij sterft , zal u niet langer in staat zijn om te lezen .
Additionele functies

Kindles
, en in het bijzonder latere versies , bieden veel meer voor de consument dan de mogelijkheid om boeken te lezen . De Kindle kan ook opslaan tijdschriften en kranten , en het kan verbinding maken met het internet . Voor degenen die willen hun ogen rust te geven , kan een Kindle luisterboeken voorgelezen . De Kindle kan ook PDF- bestanden te lezen , en het heeft een toetsenbord voor het maken van aantekeningen of surfen op het internet . Echter , zullen de lezers die willen hun lezen scheiden van hun technologie te vinden dergelijke functies zinloos .
Passing Ogen

Oudere lezers , of jongere lezers met een slecht gezichtsvermogen , kunnen worstelen van tijd tot tijd proberen te lezen van de kleine lettertjes van een boek . De Kindle kan de consument de lettergrootte van de tekst te veranderen . Hoewel Kindles gemakkelijker kan zijn om te lezen , ze zijn niet zo makkelijk te delen . Traditionele boeken kunnen worden doorgegeven aan vrienden zodra de eigenaar ze klaar is . Kindles kunnen worden gedeeld als goed. Echter, wanneer u lenen van een Kindle heeft u toegang tot alle van de boeken die je hebt opgeslagen totdat u het terug te verliezen. Als u van plan op het lenen van uw Kindle , zou het zinvol zijn om de traditionele boeken bij de hand hebt totdat je het terug krijgt .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe toevoegen draadloos naar e…
·Hoe PDF-bestanden uit mijn SD …
·Hoe gratis Kindle Romance Boek…
·Hoe maak je een Broken Kindle …
·Verborgen Kindle Features 
·Hoe je Amazon Kindle PC Bestan…
·Hoe maak je een Kindle 2 Reboo…
·Hoe kan ik een boek verwijdere…
·Hoe te Kindle Screensavers Ver…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
Negen Verschillen in de iPad en iTouch 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
  Hardware Articles
·Problemen met de Sitronix Multimedia Pho…
·Specificaties voor de HP ScanJet 4570c 
·Hoe te DDR2 Memory Speed ​​Verander in d…
·Problemen met een HP PSC 2410 Photosmart…
·Hoe naar Front USB en Geluid Kabels Inst…
·PCI USB Card Installatie-instructies 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1526 DC-Jac…
·Welke Disc type wordt gebruikt met de Op…
·De rol van de Microprocessor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com