Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
PCI USB Card Installatie-instructies
De toevoeging van USB-poorten op een PC verhoogt de beschikbare integratiemogelijkheden met MP3-spelers , mobiele telefoons , externe harde schijven en nog veel meer . De eenvoudigste manier om USB-poorten toe te voegen aan een desktop PC is het gebruik van een PCI USB add - on -kaart . De installatie vereist minimale deskundigheid computer . Geting Gestart

Macht
van uw pc en de stekker uit de muur . Schroef of ontgrendelt bevestigingsmiddelen aan de zijruit of de behuizing te verwijderen op uw computer . Wees uiterst voorzichtig , omdat de stroomvoorziening blijft aan de macht op te slaan in de condensatoren . Aan de achterkant van de computer vindt u een reeks horizontale sleuven , meestal in de onderste deel te zien . Verwijder het deksel aan een van de sleuven die in lijn is met de PCI -sleuf waarin u de add - on -kaart te installeren .
Hardware Installatie

Leg uw computer op zijn kant met het moederbord naar boven. Neem de PCI USB -kaart uit de verpakking en verwijder alle stickers of beschermend materiaal van de pennen . Line-up van de kaart plein met het PCI-slot op het moederbord . Besteed aandacht aan de pin -configuratie op de kaart en de PCI-slot om ervoor te zorgen dat u de kaart niet in de verkeerde way.Using gelijke werking op beide uiteinden hebben , voorzichtig op de kaart in de sleuf , die stevig maar niet dwingen het op zijn plaats . De kaart moet goed en vierkant passen in het PCI slot . De PCI-kaart zal direct line-up met de add - on -kaart opening u de PCI-kaart gemaakt earlier.Screw op zijn plaats met de schroef. Draai deze vast , maar niet te strak . Op dit punt, niet in de plaats van de zaak of het zijraam , voor het geval je nodig hebt om aanpassingen te maken . Stekker in het stopcontact en opstarten van uw computer .
Testen

meeste besturingssystemen detecteert de USB add - on -kaart en installeert automatisch de drivers . Als dit niet gebeurt , plaatst u de driver cd die bij de PCI USB -kaart geleverd en installeer de drivers manually.Test alle van de USB-poorten door het aansluiten van een apparaat of perifeer in elk van de USB -slots te bepalen of ze goed werken . Vanaf hier kunt u bepalen of de installatie was een succes of oplossen door te gaan door de wijze van opstelling weer .
Final Steps

Als de kaart werkt functioneel , de macht de computer uit en haal de stekker uit de muur . Vervang de zijruit of de behuizing en zet deze vast met de grendels of schroeven. Sluit uw PC weer aan en zet hem aan .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe Memory installeren op Dell…
·Hoe de Vertex Shader 9250 Adju…
·Hoe maak je een Top Fan instal…
·Hoe werkt een videokaart Affec…
·Upgrades voor een Hewlett Pack…
·Zal mijn pc prestaties te verb…
·Hoe kan ik een Dell OptiPlex M…
·De voordelen van het maximalis…
·Hoe jezelf grond zonder een an…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Hoe te Sync My iPad via een USB 
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Wat kan ik doen met de USB-adapter op de…
  Hardware Articles
·Mijn toetsenbord zit vast op All Caps 
·Uninterruptible Power Supply Onderhoud 
·Hoe kan ik een laptop batterij opladen v…
·Hoe Hook Up een Presario CQ50 laptop op …
·U kunt installeren van Snow Leopard op e…
·How Do I Get Into AMCAS op mijn Mac ? 
·Hoe te Refill PIXMA inktcartridges 
·Acer Aspire Am5641 - 85560A E2200 Specif…
·Over laptop harde schijven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com