Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Wat er aansteekt Desktop Mode?
De Amazon Kindle is meer dan alleen een eReader voor boeken en tijdschriften . Alle modellen van de Amazon Kindle bevat meer geavanceerde functies die Amazon noemt Experimentele . Een van deze functies is webbrowsen . De standaard manier om webpagina's weer te geven is " Basic Mode . " Voor webpagina's die niet zijn geoptimaliseerd voor weergave op een mobiel apparaat , de Kindle biedt ' Geavanceerde modus ', die ook wel " Desktop Mode" in sommige modellen . Toegang Kindle Desktop Mode

Om de Kindle webbrowser , genaamd lanceren " Basic Web , " je zou " experimentele " uit het menu aan de Kindle startscherm en selecteer daarna " Basic Web 'op de Experimental screen . Zodra de Kindle opent de Basic Web browser , zou je " Advanced Mode " of " Desktop Mode" in het menu te selecteren , afhankelijk van het type van de Kindle die u gebruikt . Zodra je dat doet , dat zal de standaard mode zijn wanneer je toegang van je Kindle Web browser totdat u terug te schakelen naar de basismodus . U kunt ook toegang krijgen tot de Kindle webbrowser door te klikken op een link in uw lezing materiaal of door het selecteren van " Google " of " Wikipedia " bij het zoeken naar een woord op je Kindle . Begin een woord om een ​​zoekopdracht begint te typen .
Waarom Zijn er verschillende modi ?

De basisfunctie van het Web browsen op een Kindle is ideaal voor websites die voornamelijk zijn tekst . Sommige websites hebben mobiele versies van hun sites die speciaal zijn gemaakt voor mobiele apparaten , zoals persoonlijke digitale assistenten en Kindles . Maar niet alle sites hebben mobiele versies , waardoor ze moeilijk te bekijken op de Kindle kan maken . Kindle Desktop Mode toont deze pagina's in een gemakkelijker te lezen formaat dan de Basic Mode doet . Welke modus u wilt gebruiken vaker afhankelijk van de websites die u het vaakst bezoeken op je Kindle .
Kindle Desktop Mode

Kindle Desktop Mode
, of Advanced mode , nauwer simuleert de ervaring van het Web browsing van een desktop of laptop computer dan Basic mode , maar het is niet hetzelfde als het bekijken van webcontent met desktop browsers zoals Firefox of Internet Explorer . Kindle Desktop Mode toont webpagina's , zodat ze slechts zo groot als het scherm van de Kindle . Dit bespaart u van het hebben om horizontaal te scrollen om webinhoud lezen . Kindle Desktop Mode kunt ook u moet JavaScript inschakelen om webpagina's die JavaScript bevatten .
Optimale Web Bekijkt

Hoewel Kindle Desktop Mode toont webpagina's duidelijker dan Basic Mode , de meeste webpagina's zijn het best bekeken in een venster dat is breder dan hoog . Wanneer u de webpagina's in staand bekijken , het scherm is groter dan het breed is , zodat de webpagina's anders zijn dan in meer traditionele web browsers worden weergegeven . Als u webpagina's bekijken in liggende stand tijdens het gebruik van desktop -modus , kunt u beter emuleren de ervaring van het bekijken van een webpagina op een desktop of laptop computer .

Previous: Next:
  ontsteken
·Kan een Kindle gebruikt worden…
·Hoe te wijzigen Adobe ePub naa…
·Hoe kan ik mijn Kindle Beheer 
·Wat is gratis voor Amazon Kind…
·Het verzenden van een eBook om…
·Hoe download ik een Vorige Kin…
·Mijn Kindle Batterij laadt nie…
·How to Get Rid van bestanden o…
·Heeft u behoefte aan draadloos…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
  Hardware Articles
·Hoe herken ik het verschil tussen EIDE -…
·Hoe naar Mount een Logitech Webcam Pro 9…
·Hoe kan ik drivers voor een P4M900 - M4 
·Goedkoopste inkt cartridges voor printer…
·Wat zijn Microchips gebruikt in 
·Hoe kan ik een Bare - Bones Custom PC Bo…
·Toen ik beginnen te typen op mijn comput…
·Wat Moederborden Gebruik DDR3 
·De beste Verpakkingsmateriaal voor Moede…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com