Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Een gids voor Hoe de Kindle gebruiken
Als de Kindle 3 werd geïntroduceerd, verduisterde zelfs de indrukwekkende verkoop records van voorgaande Kindles . In augustus 2010 , Steven Kessel , senior vice president van Amazon Kindle , verklaarde : " Kindle is het best verkochte product op Amazon.com voor twee jaar lopen en onze nieuwe - generatie Kindles blijven dat momentum . " Of u nu een first-time Kindle gebruiker of u eerdere versies van het apparaat in handen hebben , zullen een aantal snelle tips helpen u het meeste uit uw Kindle te maken . Instructies

Schuif de knop aan de onderkant rechts van het Kindle-apparaat aan te zetten 1 . Een groen licht verschijnt kort , bevestigt het apparaat is ingeschakeld . Kopen van 2

Klik op de vijf-weg directionele controller , gelegen aan de onderkant rechts van de Kindle , om omhoog en omlaag de items weergegeven op de Kindle startscherm . Zelfs voordat u downloaden van e - books , een Kindle gebruikershandleiding , " The New Oxford American Dictionary " en een welkomstbrief zijn selecteerbare opties .
3

Ga naar de volgende pagina van Kindle boeken door te klikken op een van de rechts - pijl page turn knoppen , gelegen aan weerszijden van de Kindle . Ga een pagina terug door te klikken op een van de linker - pijl page turn knoppen .

Alle e - books , tijdschriften , blogs , kranten en ander leesmateriaal zal worden genoteerd op het startscherm van de Kindle in de volgorde waarin ze werden gedownload . Als je verzamelt meer dan 10 inzendingen , zal de oudere inzendingen worden verplaatst naar de volgende pagina . De Kindle geeft altijd 10 items per pagina , met de nieuwste eerst opgenomen vermeldingen .
4

Selecteer een item om te lezen door te wijzen op de titel . Wanneer de titel is gemarkeerd , zal het boek worden onderstreept .
5

Klik op het midden van de directionele controller om het boek geselecteerde laden .
6

Klik rechts - pijl pagina om te slaan toets om naar de volgende pagina in een boek . Klik op de pijl naar links page turn -knop om terug te gaan een pagina in het boek .
7

Klik op de "Home " -knop om terug te keren naar het hoofdscherm van de Kindle 's op elk gewenst moment tijdens het lezen . U keert automatisch terug naar de pagina die u de volgende keer dat u laadt dat e - book .
8

Schakel de Kindle door te schuiven op dezelfde knop wordt gebruikt om in te schakelen in de tegenovergestelde richting te lezen . Wanneer de schermbeveiliging wordt weergegeven , is het apparaat is uitgeschakeld .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Kindle Planner…
·Informatie over de Kindle 2 
·Kan ik mijn Kindle op Always ?…
·Kunt u Sync bookmarks Met een …
·Hoe download ik een Vorige Kin…
·Hoe te lezen Personal Boeken o…
·Hoe te Audio Books Download op…
·Hoe je je Amazon account Zoek …
·Hoe te openen Terug van een Ki…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe je foto's te maken op de Flip Video …
·Microsoft Windows Server 2003 Hardware C…
·Dell Inspiron 1525 AC Charger Problemen 
·Optiplex 740 Specificaties 
·Hoe maak je een Logitech VX Revolution P…
·Hoe maak je verbinding een Serieel naar …
·Hoe maak je een Backlight vervangen op e…
·Printkop schoonmaken software 
·Beschadigd Voeding op een Asus A7N8X 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com