Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Optiplex 740 Specificaties
De Dell Optiplex lijn van computers is hun fundamentele zakelijke lijn van desktop machines . De Optiplex 740 was hun mid - 2007 model nummer , en werd genoteerd voor zijn komst in een aantal case configuraties , van mini - torens om horizontale desktop machines tot ultra - compacte versies met minimale uitbreidingsmogelijkheden . Primair bedoeld als een kantoormedewerker desktop machine , het is een computer gericht voor de prijs kant van de prijs /prestatie- vergelijking. Chipset en processor

De Dell Optiplex 740 maakt gebruik van de NVIDIA 6150LE -chipset , en loopt met een van de volgende processors , afhankelijk van de configuratie gekozen : AMD Athlon processor met een dual core configuratie , of een AMD Athlon 64 ( de 64 bit versie van de processor ) . Hogere end processors zijn variaties op de AMD Phenom processors in zowel drie- core en quad core- versies . De Athlon processors worden gewaardeerd op 2,0 GHz en sneller , en de Phenoms zijn begroot op 2,3 GHz en sneller . Vanwege de verschillende architecturen gebruikt door AMD CPU's , directe vergelijkingen van CPU snelheden zijn misleidend ; vele AMD CPU's te krijgen meer werk per ' clock cycle ' . De Phenom - based Optiplex 740 modellen werden genoemd de Optiplex Enhanced .
RAM en uitbreidingsslots

Het moederbord op de Optiplex 740 heeft vier sleuven voor Dual Inline Memory Modules ( DIMM's ) , ieder kan omgaan met een RAM-chip van 2 GB , waardoor een maximale RAM- configuratie van 8 GB . Het moederbord kan omgaan RAM met snelheden van 667 of 800 MHz , en maakt gebruik van DDR2 RAM . De computer heeft overal van 1 tot 3 PCIe slots voor uitbreidingskaarten , alleen de mid - tower configuratie gebruikt volledige hoogte PCI-kaarten ; . De andere configuraties ( desktop en ultra - compact ) vereisen half - height PCI-kaarten
< br >
graphics en externe connectors

de Optiplex wordt standaard geleverd met geïntegreerde graphics , het gebruik van de NVIDIA Quadro NVS 210S graphics3 chipset . Dit heeft een VGA ( oude - stijl -monitor ) poort . Een optionele uitbreidingskaart geeft de mogelijkheid om de computer aansluiten op een DVI monitor. Als een configuratie -optie , zijn ATI Radeon -videokaarten soms geïnstalleerd als een optionele configuratie upgrade , met 128 MB en 256 MB configuraties , met behulp van de Radeon 31003 chipset met DVI - out en de mogelijkheid om te verbinden met een tv-toestel . De computer heeft 8 USB-poorten , 2 voor , 6 in de rug , plus ingebouwde Ethernet -connectiviteit , en een geïntegreerde geluidskaart op het moederbord .
Andere kenmerken van de Nota

case de Optiplex wordt genoteerd voor het monteren van de harde schijven op de gewatteerde rails te helpen verminderen het omgevingsgeluid wanneer de computer wordt uitgevoerd .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·De specificaties van een Gatew…
·Hoe je RAM installeren in EMac…
·Hoe een HP Pavilion A1217N Tor…
·Dell Inspiron Zino HD Vs . Mac…
·Hoe te installeren Sound Blast…
·Het herformatteren van een eMa…
·Voordelen & Nadelen : iMac Vs …
·Hoe maak je een computer klaar…
·Specificaties van de Dell Dime…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
Hoe te PCI grafische kaart te installere…
  Hardware Articles
·Hoe te Refill Een HP 93 Cartridge 
·Hoe kan ik een laptop formatteren Step -…
·Hoe te Faxen DSL Stuur 
·Asus BIOS Flash Gereedschap 
·HP PSC 1200 Series Fouten 
·Hoe maak je een APC 1000XL Batterij Verv…
·HP USB Flash Drive instructies 
·Laptop Alternatieven 
·Hoe maak je een draadloze netwerkadapter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com