Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kan de Kindle Take Notes en e-mail ?
De Kindle , een e - reader apparaat uitsluitend verkocht door Amazon.com , is in staat om meer dan alleen het weergeven van elektronische boeken . Kindle- gebruikers kunnen aantekeningen maken over de boeken die ze gelezen door het invoeren van opmerkingen over de Kindle toetsenbord in plaats van krabbelen op papier . Daarnaast kunnen Kindle -eigenaren email accounts via de Kindle webbrowser openen . Functionaliteit is voorzien voor zowel het lezen en versturen van e-mailberichten op elk gewenst moment . Het nemen van Nota

Kindle- gebruikers
kunt notities te nemen en plaats ze op elk moment in een e - book . De gebruiker van de Kindle cursor positioneert op het gewenste invoegpunt en vervolgens begint de notitie typen op de Kindle toetsenbord . Een pop - up formulier aan de onderkant zal noot voortgang weergegeven als de gebruiker typt . Als de notitie klaar is , kan de Kindle gebruiker te markeren en selecteer "Opslaan ". Een klein aantal ( in een voetnoot ) wordt weergegeven waar de cursor is geplaatst .
Toegang Notes

Notes
zijn toegankelijk via de voetnoot nummers . Elke noot nummer is een klikbare link , zodat de toegang van een notitie behelst louter de aandacht voor en het klikken op de voetnoot . De notitie zal laden in een kleine pop - up aan de onderkant van het scherm .
Web Access

menu De Kindle 's " Experimental " biedt toegang tot Web een lijst van specifieke sites zoals Amazon , New York Times , Google en Yahoo! Zowel Google en Yahoo! kunnen worden gebruikt om e-mail accounts . Om de Kindle webbrowser te starten , moet de gebruiker toegang tot de " Menu" knop , kies dan de " experimentele " optie , dan " Web Browser " en de " Launch Browser " keuzes . Het kiezen van de Google of Yahoo! bookmark zal zorgen voor de snelste toegang tot e-mailaccounts .
Email Access

Kindle- gebruikers
kunnen toegang krijgen tot Yahoo! Mail of Gmail uit de "Mail" optie op de Yahoo! of Google startscherm . Andere e-maildiensten , zoals Comcast of Charter email , kan worden geraadpleegd via de Google of Yahoo! zoekmachine door te typen in een query naar de naam van de e-mail service.
Email Navigatie
< br > p E-mail navigatiesysteem maakt gebruik van de vijf-weg directionele controller pad aan de rechterzijde van de Kindle . Het e-mail scherm is bijna identiek aan de een gezien op een personal computer, zodat navigatie is veel hetzelfde en gaat met behulp van de directionele pad als een muis .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Kindle Batteri…
·Kunt u surfen op het internet …
·Gids voor het gebruik van een …
·Amazon Kindle Informatie 
·De Kindle vs de Kindle 2 
·Waarom werkt mijn Kindle -upda…
·Opties om een Kindle Recharge 
·Waarom kopen een Kindle ? 
·Hoe te Opvallende Lines in Kin…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Criteria voor het aanschaffen van een la…
·Hoe kan ik Windows Vista Audio-apparaten…
·Hoe een Archos 604 Repareer 
·Apparaten Gebruikt voor Home Automation 
·Het wijzigen van de Wi - Fi-beveiliging …
·Hoe maak je een webcam voor de HP Mini c…
·Waarom is belangrijk in RAM Personal Com…
·Hoe te Glossy Pictures Scan 
·Hoe maak je verbinding een HDMI- PC op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com