Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad Problemen
De iPad is een zeer draagbaar apparaat dat kan worden gebruikt voor het werk of spelen , maar als het apparaat of de software die het draaiende houdt begint te treden op, kon je informatie of een primaire manier van verliezen communicatie . Veelvoorkomende problemen met de iPad onder het touchscreen niet goed werkt , apps defect en het apparaat niet wezens herkend door iTunes , wat betekent dat de gebruiker kan de iPad besturingssysteem niet updaten . Instructies
Problemen Touchscreen Problemen
1

Bevochtig en uitwringen van een niet-pluizende doek . Veeg het iPad -scherm uit, dan droogt het scherm met een droge doek . Kopen van 2

Verwijder eventuele handschoenen voor het gebruik van de iPad . Als uw handen nat , droog ze af.
3

Verwijder eventuele beschermende bedekkingen van de iPad en test de touchscreen . Als het probleem is opgelost, ofwel gebruik maken van de iPad zonder deksel of toets andere covers te zien welke het beste werkt .
IPad wordt niet herkend in Windows iTunes

Switch USB -poorten 4 de iPad is momenteel aangesloten , op uw computer en open iTunes opnieuw te starten . Steek de iPad in de USB -poorten op het toetsenbord of monitor .
5

Houd de knop aan de rechter rand van de iPad tot een rode tabblad verschijnt in de linkerbovenhoek van het scherm met een bericht dat zegt " schuiven om uit te schakelen . " Plaats uw vinger op het tabblad en schuif deze naar links om het afsluiten van de iPad . Druk nogmaals op de knop om de iPad in te schakelen. Voer uw toegangscode als daarom wordt gevraagd , opent u iTunes op uw computer en controleer onder "Devices" voor uw iPad .

Update iTunes 6 door te klikken op hulp aan de top van de iTunes werkbalk vervolgens te klikken " Check for Updates . " Klik op " Download iTunes " als er een update wordt gevonden , en klik op ' Install '. Klik op " Yes " wanneer de update is klaar met het installeren op uw computer te herstarten en de update te voltooien. Open iTunes nadat de computer opnieuw is opgestart en controleer onder "Devices" voor uw iPad .
Problemen Defecte Apps

Druk op 7 en houd uw vinger op de slecht functionerende app totdat deze wiebelt druk vervolgens op " x " in de linkerbovenhoek van de app . Tik op " Delete " om de app te verwijderen . Tik op de ' App Store ' app op je iPad en tik vervolgens op "Zoeken " aan de onderkant van de applicatie . Voer de naam van de app die u net in het zoekvak en tik verwijderd "Zoeken . " Tik op de app om haar informatievenster te openen . Tik op de prijs , en klik dan op " KOOP NU ". Tik op " OK" wanneer een bericht vertelt waarin u al betaald voor de app lijkt het opnieuw te downloaden . Tik op de app als het klaar is het downloaden om het te testen .
8

Tik op de " App Store" app op je iPad , tik vervolgens op ' Updates '. Als uw defecte app is opgenomen , tikt u erop en vervolgens op " Bijwerken . " Test de app na de update is voltooid om te zien of het nog problemen .

Open iTunes 9 en markeer de naam van uw iPad onder ' Apparaten '. Klik op het tabblad samenvatting aan de rechterkant van het scherm , en klik op ' Zoek naar update . " Klik op "Ja " als u wordt gevraagd om een ​​update voor uw iPad te downloaden en te installeren .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe wordt een grafisch ontwerp…
·Hoe maak je een Final Cut op e…
·Hoe de Map functie gebruiken o…
·Hoe te kiezen tussen een Apple…
·Hoe te activeren 3G op een iPa…
·Zullen Mac-toepassingen werken…
·Hoe te Bookmarks op de iPad ma…
·Hoe je afspeellijsten aanmaken…
·Heeft een Locked IPad Save Bat…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de oorzaken van een computer ve…
·Hoe te Dim het scherm op een laptop 
·Hoe je koptelefoon aan de slag op een AS…
·VGA naar HDMI converters 
·Hoe kan ik een driver voor een Dell USB-…
·Printers die compatibel zijn met eMachin…
·HP 1500 Printer Problemen oplossen 
·Hoe vind ik de juiste laptop computer ? 
·Hoe partitie schijfruimte 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com