Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Educatieve toepassingen voor een iPad
Gelanceerd in april 2010 , de Apple iPad is een touchscreen -apparaat met meerdere functies , met inbegrip van informatie management en het afspelen van media . Sinds de lancering zijn er educatieve apps ontwikkeld voor de iPad voor gebruik in een aantal leren scenario's , met inbegrip van jonge leerlingen , speciale behoeften en meer . Onderwijsprofessionals aan verschillende universiteiten , waaronder Buena Vista Universiteit van Iowa en van Australië Universiteit van Melbourne , hebben proefprogramma's gestart om manieren om het toestel te gebruiken in de klas en als een all-purpose leermiddel verkennen . Leerboeken Elektronische

De Apple iPad functioneert als een elektronische boeklezer als u de eigen iBooks applicatie , evenals toepassingen van derden beschikbaar voor gebruikers via de App Store . Studenten en docenten kunnen de iPad gebruiken als een elektronisch leerboek lezer tot een bibliotheek van boeken te allen tijde dragen zonder het gewicht en volume van de traditionele boeken . Gratis boeken , waaronder enkele klassiekers , zijn beschikbaar via verschillende ebook reader apps op de iPad en nog veel meer zijn beschikbaar om te downloaden . Elektronische boeken kunnen ook direct worden geleverd aan een iPad , waardoor een student om een boek te gebruiken onmiddellijk in plaats van wachten tot het beschikbaar zijn in de bibliotheek of traditionele boekhandel .
Laptop Alternative
< br >

eendelige ontwerp van de iPad en het lichte gewicht maken het gemakkelijk mee te nemen door middel van een dag de moeite waard van de klassen, en een aantal studenten en docenten gebruiken als een laptop alternatief . Er zijn een aantal apps beschikbaar voor zowel studenten en docenten , waaronder nota nemen , organisatorische apps en makers van documenten . Accessoires zoals Bluetooth -toetsenborden en stands kunnen helpen om de iPad nog meer laptop - achtige .
Young Learners

touchscreen van de iPad en beeld -gedreven menu's maken de apparaat aantrekkelijk voor jonge leerlingen . Er zijn veel apps gewijd aan de kleuterschool en jonger publiek , gericht op het helpen van jonge leerlingen verkennen kernbegrippen zoals kleuren, vormen , cijfers en letters . Andere apps voor jonge kinderen, zoals interactieve boeken , waar de kinderen kunnen kijken en luisteren naar een prentenboek als het wordt voorgelezen . Sommige boeken kunnen kinderen vrijwel draaien pagina's of zelfs interactie met de beelden op het scherm .
Special Needs

De Apple iPad heeft bewezen een waardevol instrument zijn om de speciale behoeften gemeenschap . Net als bij jonge leerlingen , touchscreen van de iPad en grafisch - gestuurde interface machtigen bijzondere behoeften studenten die beperkte motorische of verbale vermogens kan hebben . Speciale behoeften toepassingen zijn onder meer ondersteunende en alternatieve communicatie ( AAC ) applicaties , zoals virtuele flashcards of tekst - naar-spraak applicaties die helpen speciale behoeften studenten communiceren hun wensen en behoeften beter .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·iPad Gebruikt in het klaslokaa…
·Hoe te Maps GPS te gebruiken o…
·Hoe te dwingen Sluit de apps o…
·Hoe je Keynote bestanden redde…
·Kan een iPad Lees tekstbestand…
·Hoe kan ik een iPad gebruiken …
·Hoe Songs Put op een iPad 
·Hoe maak je een iPad data-abon…
·Hoe maak je een iPad Lock Van …
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Flash Drive Problemen oplossen 
·Hoe kan ik een Acer laptop scherm Instal…
·Wat als je Flash Drive Zegt dit niet een…
·Hoe te herstellen van een Logitech Momo 
·IBM Lenovo Thinkpad A22 Specs 
·SD Card Socket Specs 
·Quake 4 werkt niet met de Palit 8600GT 
·Hoe de Keyboard Taal op een HP TouchSmar…
·Draadloze HP printers kunt u afdrukken z…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com