Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe kan ik een iPad gebruiken voor schoolwerk
Een iPad ondersteunt bijna elk aspect van het academische leven . Met vooraf geïnstalleerde en toepassingen van derden , kan het u helpen lesroosters en opdrachten beheren, uitvoeren online onderzoek, te creëren en presentaties , boor voor tests en aantekeningen . Met e - books , uw iPad elimineert niet alleen de sleur van een zware rugzak , maar biedt ook een ingebouwde lezen middelen die steun begrip . Bij vakkundig gebruik , zal de iPad verbeteren hoe u beheren , verwerken en produceren schoolwerk . Resesarch

Tegenwoordig is de iPad brengt de bibliotheek aan u . Zijn Safari applicatie levert een grote wijde wereld van informatie over een onderwerp dat u typt in haar kleine zoekvak . Nu alles wat je nodig hebt om erachter te komen is wat belangrijk is en betrouwbaar . Terwijl uw leraars zullen aanraden goede bronnen - zoals NPR , CNN en National Geographic - je moet ook het deskundig advies van een deskundige bibliothecaris
Maak

. je deelt veel van wat je leert met je leraren en klasgenoten met essays , rapporten en presentaties . De iPad 's Notes app is perfect voor het schrijven van korte composities , klasse notities en ideeën . Om documenten die foto's en video's zijn te maken , kunt u Apple's Pages app for papers , Numbers app voor spreadsheets en grafieken en de Keynote app voor diavoorstellingen . Er zijn vele andere easy-to- master- apps waarmee u uw ideeën , meningen , verhalen en onderzoek communiceren creatief .
Beheer

De Herinneringen , Kalender en Klok apps zal niet alleen krijg je uit bed in de ochtend , maar u ook helpen verblijf op de top van de vervaldagen en deadlines , quizzen en tests , vergaderingen en repetities , toernooien en overwegingen . Andere apps , zoals iStudiez Pro , myHomework en iHomework , helpen blijven laser - gericht op uw roosters , opdrachten en wensen van docenten .
Lees

Reading apps
, zoals iBooks , Kindle en Nook , sluit je tot massale online boekwinkels waar u toegang tot uw school boeken als e - books . E - boeken zijn niet alleen lichter uit te voeren op een iPad , maar ook lichter in kosten , ondanks hun extra ingebouwde woordenboeken die helpen bij het uitbreiden van uw woordenschat en links naar gerelateerde bronnen op het web . Met een app genaamd OverDrive Media Console , kunt u lenen en downloaden boeken gratis van een openbare bibliotheek met uw lenerspas . Websites zoals Gutenberg.org en LibriVox.org bieden ook tienduizenden publieke domein boeken gratis , waaronder veel klassiekers .
Augment

Met ingang van maart 2013 , de App Store biedt meer dan 20.000 educatieve apps . Sommigen leren letters en woorden , anderen getallen en wiskunde , en nog anderen aardrijkskunde, geschiedenis , muziek , kunst en wetenschap . Je veel apps gericht op je favoriete onderwerpen en andere apps die je kunnen helpen met hardere onderwerpen, net zoals op de website , KhanAcademy.org vinden . Met educatieve spelletjes , je vaak niet kan zeggen waar het plezier eindigt of het leren begint . Check out , bijvoorbeeld Operation Math , Math Blaster HyperBlast 2 HD , Awesome Eats en The Opposites .

Previous: Next:
  iPad
·Kunt u tekst van de iPad ? 
·Heb ik een computer op de iPad…
·iPad Video File Maten 
·Hoe maak je een gestolen iPad …
·Hoe u meerdere dia's in Keynot…
·Printen met iWork op een iPad 
·Hoe te Maps GPS te gebruiken o…
·Hoe maak je een iPad Cover Ins…
·Is de iPad een tablet-pc ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Laptop Specs : Stroomverbruik 
·Hoe kan ik Windows Video drivers te verw…
·Hoe kan ik een partitie maken met XP 
·Hoe kan ik een Acer TravelMate 3010 -com…
·KVM Switch instructies 
·Over de videokaart in een Mac Mini 
·Hoe volledig Veeg Verwijderde items Off …
·Hoe de Hard Drive maken voor een netbook…
·Hoe te kiezen tussen de Kindle en de iPa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com