Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is de iPad een tablet-pc ?
In eerste instantie uitgebracht in 2010 , is de iPad mobiele computer geclassificeerd als een tablet-computer en wordt geleverd met een assortiment van functies , waaronder een ingebouwde digitale camera en een GPS -systeem . Op het moment van publicatie , de iPad 2 is de huidige versie van de computer en is verkrijgbaar in de Wi - Fi en Wi - Fi plus 3G-modellen , elk aangeboden met 16GB , 32GB of 64GB aan intern geheugen . Features fysieke

Misschien is wat de meeste kwalificeert de iPad 2 als een tablet-computer is zijn grootte , dat is ongeveer de grootte van een schrijfblad . De iPad meet 9,5 centimeter lang , 7,3 cm breed en 0,3 cm diep en weegt 21,6 gram . Zijn 9,7 - inch dunne - film- transistor capacitieve touchscreen geeft meer dan 16 miljoen kleuren op 768 bij 1024 pixels resolutie . Capacitieve touchscreens worden geactiveerd door het elektromagnetisme die door menselijk vlees en niet als een andere stimulus wordt gebruikt, zoals een pen of handschoen . Scherm van de tablet neemt het grootste deel van het lichaam van de machine en bevat een aanraakgevoelig toetsenbord op het scherm voor het invoeren van gegevens .
Camera's en e-

De iPad 2 heeft een ingebouwde 0,7 - megapixel primaire camera die foto's worden vastgelegd op maximaal 960 x 720 pixels resolutie en is geschikt voor het opnemen van high - definition video op 720 verticale lijnen van de resolutie met 30 frames per seconde . Een tweede camera geeft de tablet videoconferentie mogelijkheden . In tegenstelling tot mobiele telefoons , heeft de iPad 2 niet ondersteunt tekst, foto, video en voice berichten, maar wel ondersteuning voor mobiele e-mail via verbindingen met een Post Office Protocol , Simple Mail Transfer Protocol of Internet Message Access Protocol -server . De tablet ondersteunt ook push e-mail , welke inkomende e levert rechtstreeks aan de machine en vereist niet dat de ontvanger in en handmatig controleren op nieuwe berichten in te loggen .
Interne functies en connectiviteit

Gebouwd op de iOS 4 besturingssysteem , de iPad 2 gebruik maken van een 900 MHz dual -core ARM Cortex - A9 proccessor , een PowerVR SGX543MP2 graphics processing unit en een Apple A5 -chipset . Hoewel processor de iPad geeft de totale rekenkracht , de GPU fungeert als backup en is gewijd aan de verwerking 3 - D toepassingen , zoals die in video spelletjes. Hoewel de iPad biedt geen mobiele telefoon mogelijkheden , is het in staat om verbinding te maken met het 2G- draadloze netwerk met behulp van GSM -technologie op de 850 , 900 , 1800 en 1900 frequentiebanden voor het verzenden van data . Het sluit ook aan het 3G- netwerk met HSDPA -technologie op de 850 , 900 , 1800 en 2100 frequenties .
Allerlei

De iPad 2 wordt geleverd met een assortiment van pre - geïnstalleerde toepassingen , zoals een eigen e - book reader , iTunes mediaspeler en een assisted - GPS -systeem . A - GPS -technologie maakt gebruik van een combinatie van cellulaire toren en satellietsignalen om navigatie- functionaliteit te bieden . In samenwerking met haar A - GPS -functie , de iPad biedt een locatie - gebaseerde diensten functie , welke contactgegevens voorziet nabijgelegen commerciële -en hulpdiensten , zoals ziekenhuizen , restaurants en politiebureaus . Kortom, de iPad combineert de meeste van de functies die op een mobiele telefoon en desktop computer in een tablet - sized mobiele apparaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om bestanden in iPad verbe…
·Beperkingen aan Multitasking o…
·Hoe te Screen Rotation Lock op…
·Hoe een ongeldige IPA Fix op e…
·Hoe om muziek video's te verwi…
·Hoe je iPad Apps verbergen 
·Hoe te Applications Krijg een …
·Ik kan niet Get e-mails over m…
·Hoe kan ik een video vanaf een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik problemen met de fax op een 6…
·10 Verborgen Tweaks voor de iPad 
·eMachines W2888 Specs 
·Mijn Laptop Goes Pixelated als de stroom…
·Hoe kan ik een externe harde schijf als …
·Hoe kan ik maximaliseren van het gebruik…
·Wat zijn SD , SDHC en MMC geheugenkaarte…
·Hoe je RAM Upgrade Yourself 
·Hoe te Refill Ink C309 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com