Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ik kan knippen en plakken Met de iPad Book Reader ?
De iPad biedt vele mogelijkheden voor eBook readers , waaronder Apple 's iBooks , Amazon 's Kindle , Barnes and Noble 's Nook , en Lexcycle 's Stanza apps. Al deze apps zijn gratis , en ze zijn ontworpen om u te laten gepubliceerde boeken , die over het algemeen zijn auteursrechtelijk beschermd lezen . Dit is waarom geen van deze apps vergunning bewerken van de tekst in hun boeken . Echter , elk van de vier belangrijkste apps biedt verschillende mogelijkheden die uw behoeften kunnen voldoen. iBooks

Apple
iBooks app biedt de meeste flexibiliteit voor het kopiëren en plakken , zelfs als u de primaire tekst niet kan wijzigen . Dubbel tikken of houd uw vinger op een woord in een eBook , en sleep de cirkels aan het begin en einde van het gemarkeerde gedeelte totdat de gewenste tekst wordt gemarkeerd. Tik op een van de handgrepen als het menu niet aanwezig is , en u zult "Kopiëren" te zien als een optie . Door dit te tikken , kunt u de gemarkeerde tekst
Stanza

kopieer en plak deze in een tekstverwerkingsprogramma op uw iPad . De Stanza lezer is ontworpen om u te laten delen uw favoriete delen van boeken met je vrienden . U kunt deze functie misbruiken om het gebrek aan opties knippen , kopiëren en plakken in de lezer te omzeilen . Markeer een gebied van tekst op dezelfde manier zou je in iBooks . De menu-opties omvatten niet " kopiëren ", maar ze zijn " delen . " Selecteer deze optie en vervolgens op 'Mail, " en uw geselecteerde tekst wordt weergegeven in de hoofdtekst van een e-mail . U kunt het aan jezelf te sturen en kopieer en plak de tekst , of u kunt de tekst vanuit de e-mail -venster selecteren en kopiëren zonder het versturen van de e-mail . Nadat u de tekst hebt gekopieerd , kunt u deze plakken in een tekstverwerker app .
Nook en de Kindle

Noch de Nook of Kindle apps toestaan ​​kopiëren , hoewel ze laten je tekst markeren en notities maken in uw eBooks . De nadruk op de functie in de Nook app werkt meer als een muis , dus je moet je vinger houden over de tekst een moment om het hoogtepunt te beginnen , en sleep je vinger naar de plaats waar u wilt de markering te beëindigen . Dit kan leiden tot minder nauwkeurige selectie voor highlighting en notitie plaatsing ten opzichte van de andere eBook apps .
Overwegingen

De eBook app makers moeten redelijke maatregelen nemen om de zorgen rechten van de auteurs worden beschermd , en een manier om dit te doen is door het beperken van wat je kunt doen met de tekst . Elektronische boeken zijn net als echte boeken - elke app heeft functies die u laten markeren en notities toevoegen , net zoals je zou notities toe te voegen of te schrijven in de marge van een fysiek boek . Alles wat daarbij verandert het oorspronkelijke werk op manieren de auteur niet heeft goedgekeurd , zodat de apps niet toelaten . Tekst kopiëren kan handig zijn als u nodig hebt om passages te citeren voor een wetenschappelijke papier of andere doeleinden onder het auteursrecht toegestaan ​​, maar iets verder dan dit kan een schending van de wet.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Push Mededelingen activ…
·Hoe maak je een MOV convertere…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe te installeren Ad Hoc op e…
·Kunt u lezen uw iPad App Tijds…
·Hoe kan ik een toepassing te s…
·Heeft de iPad werken met Clear…
·Hoe te Downgrade een iPad Van …
·Is de iPad -lichtnetadapter he…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te knippen , kopiëren of plakken Me…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 6200 PCI videokaart inst…
·HP Officejet H470 Installatie-instructie…
·HP scanner 2100C XP Kan niet initialiser…
·DVD RW Vs . CD RW 
·MPC V1000 Specs 
·Definitie van een toetsenbord van de com…
·Hoe Exchange Proxy -instellingen configu…
·Hoe de partitie Clean op een harde schij…
·Hoe te vertellen als Memory Is Oververhi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com