Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe je Mashups Songs maken op een iPad
De Apple iPad kunt u niet alleen op het internet surfen , films kijken en spelletjes spelen , maar het kan een krachtig hulpmiddel om te gebruiken bij het maken van muziek net zo goed . Als u wilt mashups , die zijn mengsels van twee of meer nummers maken , en maak je eigen mixen , de iPad biedt een aantal verschillende opties voor dit proces . Met zijn touch - screen interface en de mogelijkheid om te communiceren met andere apparaten , de iPad is een oplossing voor DJ's en casual mixers gelijk. Instructies
1

Gebruik de MiniMash applicatie beschikbaar in de App Store . MiniMash is een van de eenvoudigste toepassingen gebruikt in dit genre . Met MiniMash , kunt u liedjes direct halen uit je iTunes-account en vervolgens mash ze samen . Zodra u een song selecteert , moet worden geanalyseerd door de toepassing voordat u kunt beginnen stampen het. MiniMash synchroniseert de beats van twee nummers automatisch wanneer ze worden geladen . Het helpt ook de toonhoogte van beide nummers ook. Dit is een toepassing ontworpen voor de gemiddelde gebruiker en niet voor ervaren mixers .

Download Touch DJ Evolution 2 voor uw iPad en gebruik deze om mashups te maken . Deze applicatie maakt het ook mogelijk om automatisch de beats van twee nummers te synchroniseren . Met deze app heb je de mogelijkheid van behandeling van het mengproces visueel . U ziet gedetailleerde verslaan kaarten die u helpen de nummers naar uw wens aan te passen . Met deze app kunt u loops , effecten en cue points gebruiken om je eigen draai te geven aan een nummer .
3

Gebruik Nanostudio uw eigen nummers mixen . Deze software stelt u in staat om tracks proeven die u hebt opgeslagen op uw iPad . Met deze applicatie kunt u daadwerkelijk gebruik maken van een ingebouwde synthesizer of de stekker van uw iPad in een toetsenbord om je eigen muzikale effecten toevoegen . Vervolgens kunt u de monsters of de nummers met de wave editor . Dit is een meer geavanceerde toepassing die is ontworpen voor degenen die willen aangepaste liedjes maken .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik een toepassing te s…
·Hoe naar Exit Mail on iPad 
·Ik kan niet zien Al de apps op…
·Hoe maak je draadloos verbindi…
·Hoeveel mAh Zijn in een iPad b…
·Hoe de Nook Download op een iP…
·Hoe je je iPad Wear 
·Hoe kan ik een boek op de iPad…
·Is de Apple iPad drukgevoelige…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Asus Vs . Samsung Netbook 
·Brother MFC - 7820N Drum Instructies voo…
·Hoe kan ik een printer van een oude PC o…
·Hoe een Oki ES3640 multifunctionele prin…
·Hoe kan ik mijn CD Burner Fix op mijn co…
·Hoe maak je een videokaart vervangen in …
·Dell Wireless Problemen met het toetsenb…
·Hoe maak Terug luidsprekers werken met R…
·HPS 311 Vs . Dell Inspiron 11Z 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com