Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Games voor flashdrives
Een USB flash drive is een apparaat dat wordt gebruikt voor de opslag van gegevens . Het is afneembaar en herschrijfbaar . Een USB flash drive is duurzamer en betrouwbaarder dan diskettes . Het wordt ondersteund door Windows , Mac OS X , Linux en kan worden gelezen door andere film en gaming systemen , zoals de Xbox 360 , PlayStation 3 en dvd-spelers , waardoor het een ideaal hulpmiddel om te downloaden en games te besparen op . Urban Terror

Urban Terror
is een tactisch schietspel ontworpen voor meerdere spelers door FrozenSand . Het is beschreven als enigszins realistisch en is beschikbaar voor Windows , Linux en Macintosh- computer -systemen . Urban Terror is gratis te downloaden en te spelen en het is beschikbaar in een zip -formaat , die geen setup voor installateurs vereist . Urban Terror kunnen worden opgeslagen en uitgevoerd vanaf een USB-opslagapparaat .
The Powder Toy

De Powder Toy is een educatief spel voor de wetenschap studenten fysica en chemie . Deze flash drive spel wordt momenteel aangeboden door Geeks 3D , die de programmering en ontwikkeling van games biedt . Het stelt studenten om experimenten gebruikt in natuur-en scheikunde te simuleren , en toch veilig voor gevaren uitrusting van een laboratorium te blijven .
Jooleem Draagbare

Jooleem Portable is een spel dat knikkers van dezelfde kleur gebruikt om rechthoeken te construeren . Jooleem kan op een USB-stick worden geplaatst en afgespeeld op elke draagbare apparaten , zoals een iPod . Hoe langer gamers spelen Jooleem , hoe moeilijker het spel wordt . Jooleem biedt ook op maat gemaakte applicaties om kleurenblindheid te verbeteren .

Jooleem.sourceforge.net
Poker TH Portable

Poker TH Portable
is een Texas - Hold - Em poker game waarmee tegenstanders te spelen tegen de computer of te spelen tegen een netwerk van spelers uit de hele wereld . De Poker TH Portable spel kan spellen ondersteunen voor maximaal 10 computer spelers en is een spel voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren hoe om te spelen of voor degenen die zijn ervaren spelers .

Pokerth.net
< br > Verdediger Element

Defender Element
, aangeboden door Staff 32.003 Productions , is een Tower Defense game . Spelers versterken de routes naar het kasteel . Dit spel is gratis te downloaden op een flash drive , die spelers dan kan het spel spelen op een ander draagbare gaming -apparaat , waaronder computer zand Xbox 360 .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·De Uitvinding van de Touch Scr…
·Hoe om tv te kijken op een not…
·Hoe te solderen van kabels met…
·Hoe maak je een SD Card Format…
·Waar zijn USB-poorten ligt ? 
·Hoe te TransFlash verbinding m…
·Input & Output Devices 
·Over Computer Output naar TV H…
·Hoe maak je een USB- Build naa…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Sluit een webcam aan een lap…
·Gateway Laptop Geschiedenis 
·Hoe kan ik een Apple Remote gebruiken vo…
·Hoe te Large Fingers Controle voor het t…
·Lexmark X646 Fax Issues 
·Microprocessor Specifications uitgelegd 
·Hoe Vergelijk Notebook Processoren 
·Wat is tekst Bleed ? 
·Apple A1093 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com