Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Over Computer Output naar TV HDMI
Computers hebben video-en geluidskaarten en toegewijde uitgangen om verbinding te monitoren en luidsprekers . De uitvoer van de video en audio kaarten kunnen analoog of digitaal . Echter , veel computer -toepassingen gebruiken extra video- en audio-uitgangen te gaan naar een extra of een groter scherm en luidsprekers . Een tv-toestel maakt gebruik van een HDMI-poort voor digitale video -en audio-ingangen . U kunt een computer aansluiten op een HDMI TV alleen onder bepaalde voorwaarden . HDMI-poort

Als uw computer beschikt over een HDMI-poort , is het waarschijnlijk klaar om het signaal direct naar een HDMI-poort op een HDTV , een projectiesysteem , een monitor of een AV-receiver . Meestal is het inschakelen van de apparatuur en het maken van een verbinding vanaf de computer op een tv met een HDMI-poort stuurt de video naar het tv-scherm en de audio zijn sprekers . Als uw computer een dvd -speler , maakt de aansluiting en films kijken .
Overige Video-uitgang

Als uw computer over analoge video-en audio-uitgangen , kunt u deze aansluit direct naar de video-en audio-ingangen van een tv-toestel dat hetzelfde formaat , waaronder een die ook beschikt over een HDMI- poort gebruikt . Maar als u verbinding wilt maken met een HDMI-poort , moet u de signalen om te zetten naar digitaal. Analoge video- indelingen zijn composiet video , S - video , component video en VGA . Als uw computer een digitale video-interface , kunt u een DVI gebruiken om HDMI- adapterkabel voor de video . Maar als je wilt om het geluid toe te voegen , moet je een converter .
HDMI Conversie

Diverse modellen van analoge video en audio naar HDMI converters ondersteuning een van
meer analoge video-formaten , en sommige zijn voorzien van DVI , zodat u kunt de audio bevatten . Selecteer een die de uitvoer van uw computer ondersteunt . Sluit de computer uitgang met de omzetteringang passende kabels voor video en audio . Vervolgens sluit u de HDMI-uitgang van de converter aan op de HDMI-ingang van de tv .
Geen Video Output

Als uw computer toegankelijk of beschikbaar zijn video-of audio niet over output-poorten , maar heeft vrije USB -poorten , kunt u externe video-en audio- kaarten kopen en steek ze in de USB-poorten . Diverse modellen zijn voorzien van verschillende analoge en digitale formaten , met of zonder geluid . Uw computer moet echter wel voldoende schijfruimte , snelheid , het juiste besturingssysteem en geheugen capaciteit om de externe kaart te ondersteunen . Controleer uw computer en de eisen van de externe kaarten om te zien of ze overeenkomen .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe te TV Video opnemen op mij…
·Hoe maak je Sluit een videorec…
·Voordelen & Nadelen van het To…
·Hoe maak je een webcam gebruik…
·Problemen met Cisco bladeswitc…
·Over USB Audio Converters 
·Hoe te identificeren een USB 2…
·Hoe maak je een Kensington Wir…
·Hoe de touchpad werken voor ee…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop HD converteren naa…
·Hoe om te achterhalen wat SATA PCI Card …
·Hoe kan ik een gebruikte Mac laptop kope…
·Hoe je je schijf defragmenteren Met een …
·Mijn Lexmark x1290 Zal niet installeren 
·Hoe je alle gegevens wissen op uw harde …
·De specificaties van een HP Pavilion ze5…
·De beste USB Hubs met zeven poorten 
·Beschrijving van een Mainframe Computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com