Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
De Uitvinding van de Touch Screen-technologie
Touchscreens kunnen gebruikers input data naar een computer of ander elektronisch apparaat door direct contact met het scherm . Met behulp van een stylus of vingertop , kunnen gebruikers op de knoppen op het scherm , typt op een virtueel toetsenbord of zelfs schrijven en tekenen uit de vrije hand . Aanraakschermen nuttig blijken in verschillende toepassingen , fabrikanten ertoe compact te maken en gemakkelijk te gebruiken handheld apparaten . Capacitive Touch Screens

EA
Johnson ontwikkelde de eerste touchscreen in 1965 , met de bedoeling het gebruik van de technologie om luchtverkeersleiders te helpen door hen te laten direct met stippen op hun schermen . De originele aanraakscherm gebruikt capacitieve technologie , waarbij een transparante , elektrisch geleidende laag bedekt de oppervlak van het scherm . Wanneer een gebruiker het scherm aanraakt met een vinger , de elektrische geleiding verandert , en sensoren aan de rand van het scherm deze wijziging detecteren en identificeren van de aangeraakte . Capacitieve schermen bleek een eenvoudig ontwerp , maar geen krassen of beschadiging van het scherm kan aanzienlijk nauwkeurigheid verminderen of zelfs te voorkomen dat het aanraakscherm van het werken .
Resistive Touch Screens

de fragiliteit van capacitieve touchscreen systemen geleid tot de ontwikkeling van de resistive touch screen door Elographics in 1977 . Deze schermen bestaan ​​uit twee transparante platen iets uit elkaar gehouden , met geleidende lagen op de binnenoppervlakken . Als de gebruiker drukt tegen het scherm , de twee lagen aanraking , veranderen de elektrische eigenschappen van het scherm en waarbij het ​​systeem de plaats bepalen. Deze schermen hebben het voordeel dat er geen contact met de huid , en kan worden gebruikt met handschoenen of met een niet - geleidend stylus . De dikte van het aanraakscherm laag , echter , vermindert de helderheid van het scherm eronder .
Andere soorten

De jaren 1980 en '90 zag de ontwikkeling van vele nieuwe vormen van touch screen technologie . In een infrarood touchscreen , emitters project balken over het oppervlak van het scherm , wanneer een gebruiker breekt deze bundels door het aanraken van het scherm , kan het apparaat snel en gemakkelijk ter plaatse te identificeren aangeraakt . Vergelijkbare systemen maken gebruik van optische sensoren gemonteerd op de rand van het scherm . Andere soorten touchscreens te gebruiken sensoren die kunnen detecteren minute wijzigingen in de mechanische energie van het scherm veroorzaakt door druk , of verschillen in de akoestische prestaties van het materiaal .
Gebruik

Een van de meest voorkomende plaatsnamen consumenten ontmoeting touch screen technologie is in de kassa . Retailers gebruiken touch screen technologie voor credit en debit card terminals , waardoor ze handtekeningen elektronisch vast te leggen . Andere handheld apparaten vertrouwen op touchscreens in plaats van integrale toetsenborden voor input, zoals Apple's iPads , iPods en iPhones . De Nintendo DS handheld video game systeem is voorzien van een touchscreen waarmee gebruikers nieuwe manieren om te communiceren met personages .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Grafische kaart Stroomvoorzien…
·Definieer een VGA-kaart 
·Microprocessor Voordelen & Nad…
·Hoe maak je een computer Aansl…
·Hoe USB Connectors toevoegen a…
·Hoe te controleren om te zien …
·Hoe maak je een computer aansl…
·De geschiedenis van de Bar Cod…
·Hoe te Frequentie meten met be…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te installeren extra koelventilatore…
·Over MacBook EFI 
·Hoe werkt 3G voor iPad Werk 
·Hoe te lezen Kindle boeken op de iPhone …
·Alternatieven voor een Smart Board 
·Hoe kan ik VHS omzetten naar DVD zonder …
·Hoe te Folio papier uitlijnen op een pri…
·Hoe je netwerkadapters installeren op ee…
·Hoe maak je een kaarthouder in Antec Ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com