Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe te Refill HP 80 inktcartridges
Een groot aantal van de HP- printers maken gebruik van de HP 80 inktcartridges . Een cartridge wordt gebruikt voor zwarte inkt , terwijl de andere bevat de drie kleuren gebruikt om alle andere kleuren. Navullen van de cartridges kan een goedkoop alternatief voor continu kopen nieuwe HP 80 inktcartridges zijn. Omdat deze cartridges hebben interieur plastic zakken gevuld met inkt , die gemakkelijk kunnen breken , het aantal keren dat je kunt vullen een patroon zal afhangen van de cartridge zelf . Sommige patronen kunnen slechts 3 tot 4 keer worden bijgevuld terwijl anderen kunnen worden bijgevuld wel twintig maal . Instructies
1

Bereid uw werkruimte door het plaatsen van oude krant overheen . Deze manier zal u niet vlekken op uw tafel of werkblad moet elke inkt morsen . Trek oude kleren , zodat je niet per ongeluk je kleding gekleurd met inkt . Kopen van 2

Koppel de printer uit het stopcontact en verwijder de inktpatroon uit de printer . Leg het op het werkvlak en maak hem schoon met een zachte doek .

Kijk 3 op de cartridge en verwijder de sticker label op de bovenkant van de cartridge . Let op de enkel gat in de zwarte cartridge en de serie gaten ( een voor elke kleur ) voor kleur printer cartridge .
4

Open de refill-kit en organiseren van de inkt flessen en vullen spuiten voor de cartridges . Breng de spuit in de kleur fles u van plan op navullen . Til de depressor te vullen met inkt . Haal de spuit uit de fles en veeg met een vochtige schone doek om overtollige inkt te verwijderen .
5

Steek de naald van de spuit in de cartridge in het juiste gat voor de kleur die u bijvullen . Dit zal onderscheiden door de kleur die de cartridge gat omringt . Druk op de spuit applicator in om inkt drukt in de cartridge . Voorkom overvulling de cartridge en stop injecteren als het ongeveer driekwart vol . Noteer het inktniveau van buiten de cassette . Injecteer de andere inkt gaten met behulp van deze zelfde methode.
6

Vervang de bovenste sticker label . Veeg de cassette te reinigen en plaats het terug in de printer . Druk een aantal testpagina's om de kleur om zelfs uit te krijgen. De eerste paar pagina's kan slecht af maar uiteindelijk de inktkleuren zal zelfs uit .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe kan ik een Dell Laptop Pow…
·Hoe maak je een ATI HDTV-tuner…
·Hoe je meerdere ISO -bestanden…
·Gebruik van een Virtual Touch …
·Hoe Hook Up een M3N -HT Onboar…
·Hoe te Urine Schoon vanaf een …
·Hoe Video Met USB Capture 
·Hoe maak je een Audio Deck dra…
·Hoe maak je een seriële poort…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de voordelen van een externe ha…
·Hoe je G15 toetsenbord installeren 
·Hoe maak je verbinding een C19 tot een C…
·Hoe te identificeren een Asus grafische …
·Hoe maak je een CD-ROM drive Problemen 
·Specs van de Samsung mini - notebook 
·Definitie van een Satellite Laptop 
·Hoe maak je een desktop computer 
·Hoe maak je een PST herstellen Met ExMer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com