Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Virtual Laser Keyboard Kenmerken
Virtual laser toetsenbord kan zijn de toetsenborden van computers van de toekomst . De toetsenborden bestaan ​​uit een holografische laser projectie van een standaard QWERTY-toetsenbord op een vlak oppervlak. Wanneer u de projectie van een toets aanraakt , hoor je een realistisch klinkende toetsklik en de juiste letter --- degene die de sleutel die u hebt aangeraakt overeenkomt --- verschijnt op het computerscherm . Virtual Laser Keyboard Basics

Er zijn eigenlijk twee projecties op het platte vlak in de voorzijde van de projector . De projectie je kunt zien is de rode holografische laser projectie . Een paar millimeter boven de rode uitsteeksel een onzichtbare infrarode ( IR ) projectie . Wanneer u op een toets drukt , wordt de IR- projectie boven de toets stuiterde terug in de projector dat interpreteert vanuit de hoek die toets is ingedrukt . De technologie werd uitgevonden bij IBM en gepatenteerd door hen in 1992 . De standaard projector aangesloten op een computer , hetzij door Bluetooth ( op 2,4 GHz ) of via een standaard USB-aansluiting .
The Projection Module

Het virtuele toetsenbord systeem bestaat uit drie modules : de projector module , de verlichting module en de sensormodule . De projectie module net projecteert de rode toetsenbord (met een rode diode laser ) op een vlakke ondergrond . Deze projectie is alleen een referentie voor de typiste . In een vaste omgeving kon je de geprojecteerde toetsenbord te trekken en vervolgens de tekening te typen op --- de holografische projectie is slechts een referentie . De projectie is 95 mm bij 295 mm en begint 60 mm in de voorkant van de projector .
De Verlichting Module

De verlichting module projecten parallelle balken van onzichtbare IR -signalen --- vergelijkbaar met de signalen die door afstandsbedieningen --- die een paar millimeter boven de rode toetsenbord hologram . Wanneer de typiste raakt een rode sleutel breekt hij de IR balken en weerspiegelt een deel van de bundel terug naar de .
Projector The Sensory Module

De zintuiglijke module van de projector bevat een CMOS-camera en een microprocessor om de geretourneerde signalen om te zetten in toetsaanslagen . Het is als radar , behalve het gebruik van IR over een afstand die kleiner is dan een meter . De sensorische module brengt de toetsaanslag codes op de computer via Bluetooth of via een USB -kabel .
Virtual Laser Keyboard Adventages

Er zijn een aantal voordelen aan virtuele toetsenborden die alleen verscheen na het proces ontwikkeld . Bijvoorbeeld , het typen op een vlakke ondergrond en alleen het aanraken van de toetsen --- in plaats van het indrukken van hen --- vermindert de gevallen van carpaal tunnel syndroom . Het is ook hygiënisch het toetsenbord is een van de meest vervuilde plaatsen in het huis --- vooral in termen van E. coli , die veel menselijke ziekten draagt ​​. Een van de nieuwste versies van de virtuele toetsenborden (de P - ISM ) is de grootte van een vulpen die u kunt uitvoeren in een borstzak . Wanneer u de pen op tafel leggen , het projecteert een virtueel toetsenbord op tafel en een computer scherm op de muur achter de tafel . Het is een complete computer die u in uw borstzak --- en de pen schrijft ook .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe kan ik een Linksys Broadba…
·Wat is een digitale tablet ? 
·Hoe maak je een Media Center a…
·Kenmerken van een Webcam 
·Verzorging van PC headsets 
·Hoe maak je een Frozen PC Muis…
·Scansnap S1300 Thuisgebruik 
·Hoe maak je een S - Video-uitg…
·Hoe te Air Card receptie Verbe…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je verbinding een iPad Keyboard…
  Hardware Articles
·Soorten Laptop muizen 
·Hoe je de juiste drivers te vinden voor …
·Wat is een ILO- Port ? 
·Hoe de drive verwijderen van een Toshiba…
·VGA-naar- SDI Converters 
·Hoe maak je een SSD optimaliseren 
·Hoe je IDE & SATA schijven Run 
·Hoe je BIOS instellen te starten vanaf c…
·Net als veel andere mensen, kunt u oude …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com