Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Gebruik van een Virtual Touch Screen
In de race alles kleiner te maken , hebben vele toepassingen ontdekt voor touch screens of drukgevoelige oppervlakken op beeldschermen die zijn interactief . Naarmate de technologie wordt efficiënter in miniaturisatie , zijn apparaten die deze rol vervullen vaker gevraagd , en het virtuele touchscreen is op het punt om een gemeenschappelijke randapparatuur . Wat is een Virtual Touch Screen ?

Een virtuele touchscreen is een apparaat dat een interactief scherm geprojecteerd in de lucht of op een vast oppervlak heeft . In tegenstelling tot een fysieke touch screen , die de druk om het te activeren vereist , de virtuele touchscreen is gebaseerd op sensoren die de positie van de handen en vingers . Verschillende wijze van uitvoering van deze zijn vandaag beschikbaar . Deze apparaten kunnen dezelfde functies die momenteel afhankelijk van de fysieke touchscreens voldoen .
Pocket apparaten

De handheld computer in de vorm van een Personal Digital Assistant ( PDA ) heeft resulteerde in minder ruimte nodig is voor randapparatuur . Zich baserend op een scherm dat kan vertellen wanneer en waar je aanraken betekent dat er geen behoefte is aan een muis , en met een toetsenbord weergegeven op dit scherm , is er geen noodzaak voor een toetsenbord . Dit maakt de benodigde ruimte om een apparaat draagbaar zijn veel gemakkelijker te vervullen .
Tablet PC's en laptops

Veel full - sized laptops
en tablet-pc's zijn die touchscreen technologie om direct tekenen op het scherm oppervlak , alsmede de invoer van tekst rechtstreeks van handschrift mogelijk . Voor vele toepassingen , zoals grafieken en presentaties , dit is veel efficiënter
Phones

Meer toepassingen
worden verpakt in smartphones elke dag ; . Deze apparaten hebben geen plaats voor een muis of toetsenbord , dus een touch screen is de ideale optie . Een aantal van de huidige smartphone -modellen geen andere controle niet hebben, behalve voor een aan /uit -schakelaar en het touch screen waar zij ofwel een virtueel toetsenbord , een desktop vol aanklikbare iconen , of beide .
< Br > Virtual Gebruiksgemak

technologie | bestaat om een toetsenbord te projecteren op een hard oppervlak of een set van computer pictogrammen op een muur . Sensoren dan kijken en herkennen wanneer de verlichte gebieden worden aangeraakt . Op deze manier kan zelfs een klein apparaat hebben een full - sized toetsenbord , of een hele kamer kan een presentatie geprojecteerd op elk oppervlak te delen . Het maken van deze randapparatuur zoals het toetsenbord en de muis virtuele in plaats van fysiek zal ruimte en gewicht te besparen . Het gebruik ervan zal hetzelfde zijn als met een gewone toetsenbord worden , en setup zal een briesje .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Specificaties voor de JBL Crea…
·Hoe Laptop Speakers inschakele…
·Hoe te Broadcast op het intern…
·Hoe te Camcorders verbinding m…
·Hoe u de juiste N Router Kies 
·Hoe de snelheid van een USB -p…
·Hoe maak je een kabel USB Scha…
·Hoe kan ik een infrarood contr…
·Hoe maak je verbinding een Hew…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Problemen met een Asus P5WD2 - E Moederb…
·Mijn HP DV9000 is Niet opladen & There's…
·Hoe kan ik een Lexmark X5495 Demonteer 
·Hoe maak je een Fuser vervangen op een H…
·Hoe maak je een beveiligingssleutel make…
·Hoe maak je een minipoort Uninstall 
·Hoe te vertellen wat voor soort RAM uw c…
·Hoe kan ik inschakelen ECP op een Dell D…
·Hoe maak mijn Bamboo tablet Werk met Win…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com