Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe de tv-tuner Problemen op een PC
Een tv-tuner kaart kan worden toegevoegd aan een pc om tv-programma's te kijken van de kabel , satelliet of van de televisie-uitzending . Een TV-tuner kan ook worden gebruikt om een ​​DVD -speler of een ander type videospeler een computersysteem aangesloten . Dit zal u toelaten om niet alleen video te bekijken , maar om het op te nemen op het systeem ook. U kunt ook problemen hebben met de tv-tunerkaart die vereist het oplossen van problemen te vinden , evenals fix , de oorzaak van het probleem . Installatie

Als de videokaart wordt niet herkend door het systeem , controleren en zorg ervoor dat het correct is geïnstalleerd . Open de behuizing van de computer en kijk of de kaart volledig is ingebracht in het PCI-slot in het moederbord . Haal de stekker van de computer uit het stopcontact voordat u de behuizing opent . Zodra u de zaak heeft geopend , druk stevig op de tv-tunerkaart om ervoor te zorgen dat volledig in het PCI slot gestoken .
Connections

Als de verbindingen niet worden gemaakt op de TV aangesloten tuner , kan de video of audio niet worden gezien of gehoord op het systeem correct . U kunt meestal sluit u een coax kabel , een S - Video- kabel of een standaard RCA-kabel , afhankelijk van het type tv -tuner -kaart die wordt gebruikt . Controleer of er een aparte audio -uitgang kabel die moet worden aangesloten op een geluidskaart of on-board audio-ingang van de computer . U zult geen geluid horen als de kabel is aangesloten op de verkeerde ingang .
Software

Als u problemen ondervindt met de video of de software gebruikt om de video weer te geven , kan nieuwe software drivers nodig zijn . U kunt naar de website van de fabrikant om te zien of ze hebben geen bijgewerkte stuurprogramma's of programma's die u kunt installeren . U kunt ook proberen om de software opnieuw te installeren , met behulp van de installatie- cd die bij de tv-tunerkaart kwam .
Instellingen

De software die wordt geleverd met een TV-tuner heeft meestal een instelling kan worden veranderd voor het type signaal dat wordt ontvangen van de video . Controleren en zien of deze is ingesteld op de juiste instelling voor het type ingang wordt gebruikt . Houd in gedachten dat een tv-tuner een automatische scan zal uitvoeren , maar het soort signaal moet correct worden ingesteld . Een tv-tuner kunt gebruik maken van verschillende soorten ingangen, waaronder verbindingen zoals coax , S-video of component video om een ​​signaal te ontvangen .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe Hook Up 5.1 Logitech Speak…
·Wat is een flyback apparaat? 
·Wat zijn vijf Input Devices ? 
·Hoe Set Up HDMI op GeForce 
·Wat doet een opstartbare schij…
·Hoe te Pins extract van een se…
·Hoe een EasyCap Problemen 
·Hoe Hook Up een Oude Webcam na…
·Hoe maak je een batterij in ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een UTP-kabel 
·Hoe maak je een snellere computer te bou…
·Instructies om HP 36A Cartridges Vervang…
·Hoe inktcartridges Refill naar Dell 5100…
·Hoe maak je een Voodoo PC Build 
·Hoe maak je een Drum resetten op een Sha…
·Hoe je het wispreventienokje op een SD -…
·Welk type van de instrumenten worden geb…
·Hoe Set Up My Belkin F5D7234 - 4 V3 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com