Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe maak je een Audio Deck draad aan een computer
Bekabeling audiocomponenten op een computersysteem volgt dezelfde fundamentele verbinding patroon , of het geluid dek is een cd-speler , cassettespeler , tuner , receiver of voorversterker en eindversterker . Zelfs als u besluit om een ​​hele stereo-installatie aan te sluiten op de computer , kan dit worden gedaan met een enkele verbinding via de receiver of voorversterker . Zodra de verbinding is gemaakt , kunt u naar cassettes en cd's beluisteren via uw computer , en zelfs digitale opnames van hen met behulp van software op de computer . Wat je
Audio component , zoals een cd-speler , cassettespeler , receiver
Stereo Y - adapterkabel ( mini stereo jack /RCA-aansluitingen ) nodig
Toon Meer Instructions
< br > 1

Zet de stereo-installatie of audioapparatuur dicht bij uw computer . De meeste standaard Y - adapterkabels 3 meter lang en zijn ontworpen voor gebruik met stereo systemen die elkaar gestapeld . Langere kabels zijn beschikbaar , maar ze zijn duurder , en stereo- signalen hebben de neiging om af te breken door middel van langere kabels . Hoe korter de kabels die u gebruikt , hoe beter het geluid zal zijn . Kopen van 2

Sluit de RCA- uiteinden van de Y - adapterkabel aan op de achterkant van de audio dek . Op de meeste dekken , worden deze uitgangen label in hun eigen afdeling als ' Play Out "," Audio Out " of" Line Out . " " Line Out " brengt het audiosignaal van deze aansluitingen naar waar de kabel is aangesloten .
3

Sluit de RCA connector met de rode kraag in de aansluiting met het label " Right Channel" in de sectie " Line Out " als je eenmaal hebt gevonden op de achterkant van het dek . Rood is altijd de kleur code voor het rechter kanaal . Steek vervolgens de RCA connector met de zwarte of gele kraag in de aansluiting met het label " Left Channel" in de " Line Out " sectie . Merk op dat geel , zwart of wit worden door elkaar gebruikt door verschillende fabrikanten , maar ze altijd geven het linker kanaal .

Steek 4 in de Y - adapter mini stereo jack in de geluidskaart " Line In "op de achterzijde van de computer . Op de meeste geluidskaarten , de " Line In " aansluiting is de kleurcodering in blauw . Als je met behulp van een laptop , de ingangspoort ( " Line In " ) en output -poort ( koptelefoon ) kan op de zijkant van de machine of in de rug . In beide gevallen , vermijd het aansluiten van de mini- stereo- jack in de hoofdtelefoon-poort .
5

Pas de geluidsniveaus in Windows door te klikken op " Start" op de taakbalk en vervolgens op "Configuratiescherm , " en tenslotte " audio . " Klik op het pictogram " Weergave" en een venster zal verschijnen met verschillende schuifregelaars voor het balanceren van geluid . Op een Mac , dubbelklikt u op " Systeemvoorkeuren " en klik vervolgens op " Geluid . " Een soortgelijke pop-up venster waarin u de " Line In " kan controleren geluidsniveau .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe te YouCam 4 Activeren 
·Hoe kan ik mijn Record Volume …
·Wat is een Contrast Ratio op e…
·Can You Get een Wireless HDMI …
·Hoe te installeren de Dazzle D…
·Hoe kan ik een muziekbestand m…
·Hoe de Infrarood inschakelen o…
·Hoe kan ik een Air Card Gebrui…
·Verschillende Kabels & connect…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Brief Sluit op een Dell …
·Hoe maak je een 2 SATA HDD op Toevoegen …
·Slechte sectoren op de harde schijven 
·Hoe je naar grafische kaart in het Confi…
·Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
·Hoe maak je een toetsenbord Roll - Out T…
·Hoe controleert de BIOS Power Supply op …
·Hoe maak je een draagbare harde schijf V…
·Hoe schakel ik de harde schijf op een la…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com