Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Kan ik mijn laptop op een HDTV met HDMI-kabel ?
Een laptop aansluiten op een extern videoscherm vereist dat de hulp- video-uitgang van de laptop overeenkomt met de ingang van het videoscherm . Maar met zo veel verschillende technologische termen beschrijven videoformaten en het bekijken van apparaten , de verbinding methoden geworden verwarrend . Een beter begrip van de formaten en product definities kunnen helpen . Laptop Video Output

Een laptop computer stuurt haar belangrijkste video- signaal naar het scherm dat u ziet wanneer u het opent . De laptop kan al dan niet een extra video uitgang . Als dat zo is , het formaat van de output is volledig afhankelijk van het model van de computer en de videokaart is geïnstalleerd . Het kan een enkele RCA "push - in " aansluiting voor composiet video , een ronde vier - pins S - video-aansluiting , drie RCA-aansluitingen voor component video of een high definition multimedia interface hebben . De output formaat bepaalt het type scherm waarop het kan aansluiten .
HDTV

Een high definition televisie kan digitaal of analoog zijn. De video-ingang kan drie of vier RCA- stekkers hebben voor sommige analoge formaten of een Digital Video Interface ( DVI ) -stekker voor de vroege stadia van digitale video . Meer geavanceerde HDTV's hebben een flatscreen , multi - pin high definition multimedia interface- connector met het label " HDMI . " Als uw HDTV en uw laptop hebben beide HDMI-poorten , kunt u uw laptop rechtstreeks aansluiten op uw HDTV met een HDMI-kabel . Zo niet , moet je een converter .
HDMI

High Definition Multimedia Interface
biedt poorten voor computers , spelconsoles , recorders , camera's , satelliet-en kabel -ontvangers en diverse beeldschermen om video -en audioaansluitingen maken met een enkele kabel . Echter , moeten de apparaten een HDMI-poort hebben en ondersteuning van de technologie . Het HDMI-formaat draagt ​​een hoge kwaliteit video-informatie en tot acht audiokanalen . HDMI-kabels kunnen hebben grote connectoren voor de meeste apparaten of mini -aansluitingen voor kleinere.
Format Conversion

Sommige converters accepteren een of meer video-formaten en wijzigen naar HDMI . Anderen te veranderen HDMI naar diverse formaten . Maar de HDMI kabel zelf maakt geen conversies . Het kan alleen maar aansluiten op apparatuur die HDMI ondersteunt . Als uw laptop niet over een HDMI-poort en uw HDTV maakt , gebruik dan een converter op uw laptop uitgang om de verbinding met een HDMI-kabel te maken . Als uw laptop heeft een HDMI-poort en uw HDTV niet, sluit u de laptop op een converter met een HDMI- kabel en sluit de converter aan op de HDTV met de juiste kabels voor de indeling .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe je M - Box gebruiken Met R…
·Hoe te Turn On Bluetooth commu…
·Informatie over een HP Scanjet…
·Wat is de beschrijving van een…
·Hoe gebruik je een externe mic…
·Hoe te converteren een Power P…
·Hoe maak je een PS3 controller…
·Het maakt gebruik van een mass…
·Soorten Firewire Cable 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Hoe kan ik YouTube bekijken op een iPad 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Hoe bekijkt een postbakje op een iPad 
  Hardware Articles
·Standard Process for Advanced Encryption…
·Hoe Hook Up een microfoon en headset op …
·Uitleggen Sommige Pros Gebruikmakend Thu…
·Saitek Pro Flight Panel Specs 
·Hoe maak je een Gaming PC bouwen voor Wo…
·Hoe maak je een ThinkPad T500 Password R…
·Hoe krijg ik mijn Macbook naar Stop Talk…
·Hoe kan ik een Sony VAIO VGN - NR260E Ke…
·Hoe de maximale hoeveelheid RAM een lapt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com