Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe bekijkt een postbakje op een iPad
Dropbox is een cloud storage service die toegankelijk is vanaf de meeste computers en mobiele apparaten . Cloud-opslag kunt u uw bestanden online opslaan , zodat u ze kunt openen vanuit overal en altijd over de meest up - to-date versie , in plaats van het bijhouden van verschillende versies stuur heen en weer via e-mail of gedeelde schijven . Dropbox biedt een mobiele app speciaal ontworpen voor de iPad -interface , waardoor u volledige toegang tot je Dropbox -bestanden. Instructies
Dropbox App
1

Tik op het pictogram App Store op je iPad en type " Dropbox " in de zoekbalk . Tik op de officiële Dropbox app wanneer de resultaten worden weergegeven en download het op je iPad gratis door te voeren in uw Apple ID en wachtwoord . Kopen van 2

Tik op het pictogram Dropbox op je startscherm nadat het installatieproces is voltooid . Voer je bestaande Dropbox-account -ID en wachtwoord of start een nieuwe Dropbox-account door het volgen van de instructies op het scherm .
3

Blader door je Dropbox -bestanden met behulp van de iPad touch interface . De mappenstructuur zal hetzelfde zijn als het is op elke computer , en de meeste bestandstypen vindt u een preview-scherm te kijken naar een bestand voordat u probeert te openen bieden . Tik op een map om de bestanden te bekijken binnen het, of tik op de knop terug aan de top van de lijst met mappen naar boven in de mappenstructuur te navigeren .
4

Houd uw iPad in horizontale modus om het te bekijken Dropbox map menu , samen met de previews in de meest handige weergave .
5

Tik op de " Verzenden naar " -pictogram in de linkerbovenhoek ( het ziet eruit als een rechthoek met een pijl van te maken ) om stuur een bestand in een ander programma, zodat u kunt het bestand of werken met het verder bewerken .
Op het web
6

lancering van de iPad webbrowser ( ofwel de gebouwde - in Safari of een andere browser die je hebt gedownload ) en bezoek de Dropbox website als u niet wilt dat de Dropbox App .

Tap 7 de "Log in " koppeling te installeren in de rechterbovenhoek van de pagina . Typ in je Dropbox -ID en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw account .
8

Navigeer door de mappen online door te tikken om andere acties te openen of uit te voeren . Tik en houd rechts-klik functies uit te voeren . Merk op dat een bestand opent zal het downloaden op uw iPad , als de website niet de preview-functie bieden de Dropbox app functies . U krijgt een app compatibel is met het gedownloade bestandstype om het te bekijken op uw iPad nodig .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je ePub boeken Kopiëren n…
·iPad Aanwijzingen voor AT & T 
·Hoe je foto's verplaatsen van …
·Typen Apps voor de iPad 
·Hoe YouTube Project Van een iP…
·Hoe te MegaVideo Get te spelen…
·Hoe het opzetten van WiFi op e…
·Hoe te reorganiseren iPad 's V…
·Hoe mappen op de iPad Hernoem 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is de oorzaak dvd-branders te lopen …
·Problemen met een Logitech Wireless Trac…
·Hoe maak je een harde schijf Controller …
·Hoe maak je Tether een Verizon BlackBerr…
·Hoe vindt u de Gateway -nummer op mijn c…
·Hoe je de batterij van uw PC's vervangen…
·Hoe een Computer Case Fan 
·Hoe kan ik een Inspiron C810 's BIOS Pas…
·Hoe kan ik een Toshiba A135 S7404 Run sn…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com