Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Saitek Pro Flight Panel Specs
Saitek 's Pro - Vlucht PC vlucht panelen omvatten vijf toestellen die zijn ontworpen om realistische controles en output zorgen voor flight simulators . Pro - Flight panelen simuleren van de instrumentatie en schakelt beschikbaar voor piloten . Deze apparaten genereren real - time informatie van compatibele flight simulators over aspecten van de simulator , waaronder koers , snelheid , houding en hoogte . Deze randapparatuur gebruikt u een USB -interface en zijn compatibel met de meeste versies van Windows XP , Vista en 7 . MFD Panel

Saitek 's
Pro Flight Instrument Panel is een multifunctioneel display ( MFD ) waarmee de gebruiker om te schakelen tussen de zes verschillende soorten instrumenten op een scherm . De hoogtemeter scherm toont de hoogte van het vliegtuig in de simulator . De attitude indicator geeft de gebruiker een vertegenwoordiging van de oriëntatie van het vliegtuig naar de grond . De vliegsnelheidsmeter toont de voorwaartse snelheid van het vliegtuig . De snelheid indicator verticale vertelt de gebruiker hoe snel zijn vliegtuig aan het veranderen is hoogte . Het kompas scherm geeft het opschrift van de vliegtuigen in de simulatie . De turn en slip indicator informeert de gebruiker van de snelheid en richting van een bocht .
Status Panel

De Pro - vlucht Back -lit informatiepaneel geeft gebruikers 24 informatiepanelen met informatie over de status van het vliegtuig te leveren . Deze tegels bevatten korte berichten programmeerbaar om te verschijnen in de kleuren rood , oranje en groen dat de toestand van het vliegtuig in de simulatie aan te geven . Informatie panelen die niet actief zijn verlicht lijken leeg om relevante informatie te benadrukken .
LED Panel

De Saitek Multi - Panel biedt verschillende vormen van input en output voor gebruik in vluchtsimulatie . Dit paneel geeft de gebruiker schakelaars voor het verhogen en verlagen van kleppen , het aanpassen van de trim van het vliegtuig en boeiende automatische gashendel en autopilot controles. De Multi - panel heeft ook een multifunctionele LED- scherm dat een uitlezing van de huidige automatische piloot instellingen , waaronder koers en hoogte biedt .
LED Radio

De Pro Flight Radio Panel van Saitek , biedt vliegtuigen simulatie enthousiastelingen met een indicatie dat de actieve en de standby radiofrequenties weergeeft . Het biedt ook twee concentrische knoppen waarmee u alle frequenties snel te schakelen voor elk van de zeven radio functies . Het gebruik van meerdere radio Panelen , kunnen gebruikers weer te geven en de instellingen van meerdere radio- functies tegelijk te bedienen .
Configuratiescherm

De Pro Flight Switch Panel biedt de gebruiker toegang tot een massa gesimuleerde functies vliegtuigen . Met dit panel kunnen gebruikers verschillende functies van de simulatie , zoals het landingsgestel , ontsteking , lichten , brandstofpomp en Antivries controleren . Het biedt ook een set van drie LED-lampjes die de huidige positie van het landingsgestel aan te geven .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een PS3 controller…
·Soorten PC -connectoren 
·Hoe te Connect Mijn Mic aan mi…
·Hoe maak je een Microsoft Blue…
·Hoe maak je een Sony HDR - CX5…
·Problemen met USB - naar - Com…
·Hoe maak je verbinding een pc …
·Hoe maak je een Bluetooth Chip…
·Hoe je externe luidsprekers in…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Hoe te Sync een MacBook Pro met een iPad…
iPad vs MacBook Pro 13 
Ik kan geen muziek van mijn MacBook Pro …
Hoe maak je een Pro Tools HD systeem 
Hoe te kopen een grafische kaart voor Ma…
Hoe maak je een Radeon X1650 Pro videoka…
Hoe te installeren van een Radeon 9600 P…
Hoe Video Capture Met een Rage 128 Pro -…
  Hardware Articles
·Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
·Hoe te Herstart Van Apple Grey Screen 
·HP Pavilion Z E4900 Demontage instructie…
·Kan ik mijn PC Externe harde schijf met …
·Hoe te repareren van een laptop 's DVD D…
·Wat is een SCSI en RAID harde schijf? 
·Hoe maak je een Netgear router Haak een …
·eMachines 220 Specs 
·Hoe te verbinden Mijn Dynex TV op mijn c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com