Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Kan Blind Mensen gebruiken de computer ?
Een 2008 Voorlopig Verslag van de National Health Interview Survey schat dat 25,2 miljoen volwassenen in de Verenigde Staten hebben een soort van visuele beperking , variërend van " problemen met het gezichtsvermogen " , zelfs tijdens het dragen van corrigerende lenzen aan volledige blindheid . Die getroffen zijn door een visuele handicap kunnen leiden onafhankelijk leven , maar vereist wat hulp om dit te doen . Ondersteunende technologie helpt een blinde persoon gebruik maken van een computer door middel van auditieve en tactiele uitgangen van de afbeeldingen en tekst op het scherm . Loepen

Voor personen met een visuele handicap die niet onder volledige blindheid - ook degenen die " blind " met visie van 20/200 of minder - vergroting kan de nodige hulp bij het ​​bekijken van de zorgen gegevens op de monitor . Een vergrootglas , een softwareprogramma op de computer is geïnstalleerd , vergroot al het materiaal op het scherm , met inbegrip van de aanwijzer , pictogrammen en titelbalken , waardoor een betere zichtbaarheid en de leesbaarheid . Zoals de naam al doet vermoeden , het vergrootglas fungeert als een vergrootglas en volg de cursor of muisaanwijzer over het scherm om het gebied te vergroten als het beweegt .
Speech Systems

een speech systeem maakt gebruik van een schermlezer om de monitor van de computer te scannen en een voice synthesizer te "spreken " wat op het scherm is . De stem horen via de synthesizer varieert van robot tot bijna menselijk , en de screen reader software installeert op de harde schijf van de computer . De synthesizer ontvangt commando's via het toetsenbord combinaties of automatisch door middel van veranderingen op het scherm . Het scherm lezer identificeert tekst en afbeeldingen , en kondigt de functie van dialoogvensters en andere toepassingen .
Braille Displays

Een brailleleesregel apparaat vertaalt de tekst op een computerscherm aan de opstaande puntjes van braille door middel van elektronisch gestuurde bewegende pinnen . Deze apparaten laten maximaal 80 tekens van een deel van het scherm , en veranderen als de gebruiker zich verplaatst naar andere delen van het scherm . De gebruiker " leest" de tekst van het scherm door het plaatsen van haar vingertoppen over de Braille tekens als het apparaat vertaalt .
Elektronische Braille Notetakers

Vergelijkbaar met de Braille weergave-apparaat , een elektronische braille notetaker is een klein , draagbaar apparaat dat mensen met een visuele beperking in te toetsen informatie met behulp van een braille toetsenbord kunt . Terwijl de brailleleesregel functioneert als een uitvoerapparaat , de Braille notetaker kunnen gebruikers gegevens invoeren voor later . De ingetoetste gegevens kunnen worden opgevraagd en beoordeeld op een synthesizer of brailleleesregel , of opgeslagen op de harde schijf van een computer .
Braille printers

Net als een typische computer printer , een braille printer maakt een hard copy van de tekst op het scherm van de computer . Het doet dit door het gebruik van kleine embossing pennen , bestuurd door mechanische elektromagneten in de printer . Braille printers vereisen een zwaarder papier dan inktkleuren om goed vormen de braille tekens , en gebruikt meer papier per document vanwege de grootte en spatiëring van de letters .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe te Crossover Kabels Test 
·Problemen met geluid en video …
·Hoe Fix I /O -fouten 
·Hoe het opzetten van een webca…
·Hoe maak je een webcam voor gr…
·Welke onderdelen van de comput…
·Hoe maak ik gebruik van een tr…
·Hoe te verwijderen Logitech Mo…
·Hoe de onderdelen voor een Son…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP multifunctionele prin…
·Hoe de RAM in een Mac Pro Dual-Core Inte…
·Serial Mouse Bestedingen 
·Wat zijn de verschillen tussen Dell Lapt…
·Hoe je iPod synchroniseren met meerdere …
·De Inspiron 1100 kan niet worden ingesch…
·Hoe te Clone & Kopieer een laptop harde …
·Hoe te Overclock een Radeon HD 3850 
·Asus BIOS Flash Gereedschap 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com