Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe maak je een Gedigitaliseerde Embroidery Design Met behulp van het Start & Stop- Beads Fix
Het scannen van een borduurwerk ontwerp maakt het mogelijk om gemanipuleerd te worden op een computer , maar ook gedeeld met anderen en uitgeprint zo vaak als gewenst . Elektrische interferentie tijdens het scannen kan interfereren met de kwaliteit van het beeld en maken het moeilijk om de verschillende delen van het gedigitaliseerde borduren bestand op het scherm , zoals waar de plaatsing van de Start en Stop kralen zijn gevestigd zien . Bevestig het ontwerp met " opruimen" het digitale beeld , zodat er geen probleem bij het bekijken op het scherm of op een afdruk . Wat je nodig hebt
Grafische imaging programma
Toon Meer Aanwijzingen

Klik 1 " Start . " Selecteer de grafische beeldvorming programma van de " All Applications " sub - menu . Doe niets totdat het hoofdvenster van het programma komt op het scherm .

Klik 2 " Bestand ", gevolgd door de "Open File " sub - menu aan de bovenkant van het programma . Navigeer in het venster dat verschijnt op het gedigitaliseerde bestand van het borduurmotief . Markeer het bestand door er eenmaal op te klikken . Klik op de knop "Open " aan de onderkant van het venster , om het bestand te laden in de grafische beeldvorming programma .
3

Klik rechts op de " Clone brush " icoon uit de werkbalk van de programma 's , meestal aan de rechterkant van het venster dat een afbeelding van het gedigitaliseerde bestand weergeeft . Omcirkelen het gebied van het bestand dat moeilijk te zien vanwege de " ruis" die is geïmpregneerd in het tijdens het scannen . Als rechts - klikken heeft geen effect op het icoon , houdt u de toets " Alt " als u met de rechtermuisknop op het pictogram , dan trekken de cirkel , zonder het loslaten van de sleutel .
4

Klik met de linkermuisknop op het " Clone brush " icoon . Voer de borstel die de muis vervangen , over de lengte en breedte van het inwendige van de cirkel in een onregelmatig patroon . Blijf dit doen totdat de grafische beeldvorming dat was onduidelijk zijn nu zichtbaar .
5

Klik op " Bestand ", gevolgd door de " Bestand opslaan " sub - menu aan de bovenkant van het programma . Noem het gedigitaliseerde borduurmotief bestand , met een andere naam dan de oorspronkelijke , in de "Naam" tekstveld aan de bovenkant van het venster dat verschijnt . Selecteer " Bureaublad " uit het drop - down menu in het midden van het venster . Klik op de " Save" knop aan de onderkant van het venster . Sluit het programma zodra het raam verdwijnt , om aan te geven het bestand wordt opgeslagen .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·LCD inverter Problemen 
·Hoe te Refill HP 80 inktcartri…
·Hoe maak je een SMART Board ge…
·VGA naar HDMI converters 
·Output Devices van een compute…
·Hoe te JTAG zoeken 
·Hoe je de joystick instellen S…
·CD Replicatie Vs . CD duplicat…
·Hoe je M - Box gebruiken Met R…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe weet je welke CPU Mijn moederbord on…
·Soorten Notebook Geheugen 
·Het Toetsenbord en muis werken niet op d…
·Hoe maak je een computer en een televisi…
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf inst…
·Wat heb ik nodig om mijn projector draad…
·Hoe te herstellen GeForce 7000M 
·Hoe kan ik een laptop Moederbord 
·Hoe te zoeken naar de beste Versatile La…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com