Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een nieuwe harde schijf installeren op een Dell Desktop
De harde schijf is het hart van elke computer , en als uw computer een nieuwe harde schijf is het belangrijk voor u om te weten hoe deze te installeren . In staat zijn om een harde schijf te installeren op uw eigen bespaart u veel tijd en geld . Een nieuwe harde schijf installeren is niet zo moeilijk als u misschien denkt , maar het is belangrijk om de juiste procedures te leren kennen. Wat je nodig hebt
Phillips en platte kop schroevendraaiers
Gebruikershandleiding
Harde schijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer uit en verwijder de stroom los van de achterkant van het apparaat . Zoek de zaak ontgrendeling en verwijder het geval . Als de computer is ontworpen voor vlak op de tafel van de hendel zal waarschijnlijk op de top . Als de computer is ontworpen om rechtop de hefboom waarschijnlijk aan de zijkant van het apparaat . Trek het geval ontgrendeling , trek het deksel vrij van de zaak en voorzichtig zitten het opzij .

Look 2 in de computer voor een gratis drive bay . De meeste tower - stijl computers zal een lege drive bay hebben onder de bestaande harde schijf . Op computers ontworpen om plat de lege drive bay liggen waarschijnlijk zal worden gevestigd aan de rechterzijde van de computer onder de bestaande harde schijf .
3

Zoek een platte grijze kabel die loopt van de bestaande harde schijf op het moederbord van de computer . Zoek een gratis witte aansluiting op die kabel . Als je een gratis aansluiting kunt u deze gebruiken om de nieuwe harde schijf aan te sluiten . Als er geen vrije connector moet u een extra IDE-kabel te gebruiken . Zo'n kabel moet zijn opgenomen wanneer u de nieuwe harde schijf gekocht .
4

Sluit het vrije IDE- connector of de nieuwe IDE- kabel aan op de connector aan de achterkant van de nieuwe harde schijf . Sluit de kleine witte power connector op de harde schijf . Deze aansluiting zal klein , wit en rechthoekig - je kunt het herkennen aan de vier gaten die zijn ontworpen om te passen over de pinnen van de achterkant van de harde schijf . Als u gebruik maakt van een nieuwe IDE -kabel aan op de harde schijf aan te sluiten , zoek een vrije IDE- connector op het moederbord, het moet vlak naast de plek waar de bestaande IDE-kabel wordt aangesloten op het moederbord

Slide 5 . de harde schijf in de drive bay en zet het vast met de schroeven die bij het station kwam .

Turn 6 op uw pc en wachten tot het te starten . Tijdens het opstarten kunt u een bericht dat de configuratie is veranderd ontvangen. Accepteer dat bericht en blijven de pc op te starten . Meld u aan op de computer en klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer '. Kies "Explore " uit het menu en zoek naar uw nieuwe harde schijf .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Toshiba Garantie-informatie 
·Hoe een printer te gebruiken m…
·Hoe te Overclock de Dell XPS 4…
·Hoe je RAM upgrade op een Gate…
·AMD Phenom Vs . Intel Quad Cor…
·Hoe om te upgraden Alienware M…
·Hoe Desktop Computer Memory Up…
·Wat voor soort Computer Specs …
·Penryn 3Mb Vs . 6MB 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is Inside a computer 
·Hoe maak je verbinding een SATA DVD- ROM…
·Wat is Synchronous Dynamic Random Access…
·Hoe kan ik wijzigen Beeldschermfuncties …
·Hoe Refill een HP 92 inktcartridge 
·Hoe te Sandisk U3 Software verwijderen 
·Demontage van je desktop computer zelf k…
·Hoe te formatteren Western Digital My Bo…
·Kan een Mac Mini Herken 8 GB RAM ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com