Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe je RAM upgrade op een Gateway Laptop
Upgraden van RAM op een Gateway laptop kan de machine meer programma's tegelijk draaien . Hoewel het toevoegen van RAM niet te verhogen snelheid van de processor van een laptop , de mogelijkheid om meer programma's tegelijkertijd gebruiken kan de indruk wekken dat uw notebook sneller op draait . De moeilijkste stap van het toevoegen van geheugen naar een Gateway laptop koopt de juiste modules voor uw machine , als een verscheidenheid van het geheugen snelheden en connector types zijn beschikbaar . Wat je nodig hebt
Gateway laptop beelden # 00 of # 0 Phillips schroevendraaier
Laptop - specifieke geheugen upgrade
Aarding polsbandje
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop de juiste geheugen . Bezoek de website van Gateway om het type van RAM-geheugen van uw laptop behoeften. De site biedt een tool die het type geheugen je nodig hebt door het invoeren van het serienummer van de computer staan ​​.

Power 2 van uw Gateway laptop en de stekker van de adapter uit de computer en de muur . Vervolgens verwijdert u de batterij van uw laptop .
3

Zet uw laptop over . Gateway laptops RAM toegangspanelen aan de onderzijde van de computer . Om de beste bescherming van uw laptop , kunt u een handdoek eronder krassen op de bovenkant van uw zaak om te voorkomen dat plaatsen.
4

Verwijder de onderkant van de zaak . Op sommige Gateway laptops , moet u de gehele onderkant van de behuizing los te draaien en verwijder het voor RAM toegang . Op anderen , zijn de RAM slots bedekt door een kleinere paneel dat direct over het RAM-sleuven is geplaatst . In dit geval , draai de kleine deksel en verwijder het.
5

Verwijder de oude RAM . Voor het verwijderen van de oude modules te aarden door het aanraken van een metalen onderdeel van de laptop chassis . Als alternatief , als u een geaarde polsband , zet het op en correct maalde het . Om de oude RAM verwijderen, drukt op de lipjes die het geheugen op zijn plaats houden . Wanneer u de schuifjes naar buiten , zal de RAM-module iets optillen , op welk punt je kunt trekken uit op een lichte hoek .

Plaats de nieuwe geheugenkaart 6 . Alvorens de nieuwe RAM in plaats , vergelijk de oude module naar de nieuwe , en zorg ervoor dat ze dezelfde pin patroon . Duw de nieuwe RAM-geheugen op een lichte hoek , en zorg ervoor dat de pinnen op de RAM lijn met de sleuf op de computer . Eenmaal op zijn plaats op een lichte hoek , duwt u op de geheugenkaart totdat de klembeugels de nieuwe module op zijn plaats .
7

Monteer de laptop geval . Zodra het geheugen is geïnstalleerd , zet de zaak weer op zijn plaats en draai deze met de verwijderde schroeven . Sluit de computer en installeer de batterij .
8

Bevestig de hoeveelheid geheugen . Zet de computer aan en wacht tot Windows te laden op uw Gateway laptop . Eenmaal geladen , klik met de rechtermuisknop op 'Deze computer' en kies 'Eigenschappen'. Onder het tabblad " Algemeen " , controleert u of de hoeveelheid geheugen weergegeven op het scherm is gelijk aan de hoeveelheid RAM in de laptop geïnstalleerd .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe een notebook Processor Upg…
·Hoe Vergelijk een dual core pr…
·Hoe maak je een 1,4 GHz Intel …
·Hoe een processor wijzigen 
·Hoe maak je een USB 1.1 conver…
·Hoe kan ik upgraden van een la…
·Hoe te kopen meer RAM-geheugen…
·Hoe Memory Voeg toe aan een De…
·Hoe maak je een oude computer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het verschil tussen servers en desktopco…
·Hoe kan ik op een Kindle Skin 
·Wat is het nut van een geluidskaart 
·Hoe je het toetsenbord te verwijderen va…
·Heeft de iPad Ondersteuning Multitasking…
·SATA harde schijf Laptop Moeilijkheden 
·ACER Aspire KAV60 Gebruiksaanwijzing 
·HP Deskjet 5650 Vs . 5550 
·Hoe je Bluetooth inschakelen op een Insp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com