Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe te kopen meer RAM-geheugen voor een Acer Laptop Computer
Het toevoegen van RAM ( Random Access Memory ) op uw Acer laptop zal versnellen processen die onmiddellijke geheugengebruik nodig . Uw Acer laptop - of een laptop , wat dat betreft - heeft twee belangrijke vormen van het geheugen : RAM en de harde schijf opslag . Hoewel u het grootste deel van uw gegevens en geïnstalleerde programma's op uw harde schijf opslaan , zal uw laptop een geschikte hoeveelheid RAM voor toegang tot deze informatie nodig hebben en uitvoeren van de geïnstalleerde programma's . U zult een drastische vertraging bericht in de tijd die het duurt om toegang te krijgen tot informatie en programma's wanneer er een tekort aan RAM . Volg deze eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat u de juiste RAM-geheugen voor uw specifieke machine te selecteren . Wat je nodig hebt handleiding
schroevendraaier
Acer 's website
de eigenaar Toon Meer Aanwijzingen
1

Beoordeel de RAM- aanbod . Controleer de hoeveelheid beschikbare ruimte op harde schijf voordat u ervan uitgaan dat een RAM upgrade nodig is . Mogelijk moet u uw harde schijf opruimen , schoonblazen het van onnodige bestanden . Dit is noodzakelijk als de harde schijf heeft minder dan 25 % beschikbare ruimte . Kopen van 2

figuur uit welke stok RAM uw Acer laptop nodig . Deze stap is vaak de lastigste , zoals gebruik maken van diverse maten en snelheden van RAM fabrikant computer . Een universele standaard bestaat niet.
3

Raadpleeg de handleiding van uw Acer laptop eigenaar. Veel Acer laptops bieden RAM-vereisten en informatie in de handleiding . Je eerste en makkelijkste optie , is de handleiding voor de exacte grootte te raadplegen en de snelheid van uw computer vereist .
4

Raadpleeg Acer 's officiële website . Richt uw internet browser te www.Acer.com voor gedetailleerde informatie over de grootte en de snelheid van RAM-geheugen van uw laptop . Terwijl Acer 's website zal u op de hoogte van de exacte RAM uw laptop nodig heeft, zal het ook een lijst van alternatieve vormen van RAM die compatibel zijn met uw apparaat . U vindt het modelnummer van uw laptop handig nodig . Dit wordt vaak aan de onderzijde van het apparaat .
5

Open het RAM- compartiment op uw Acer laptop . Als je je handleiding of toegang Acer 's website niet kunt vinden , pak een schroevendraaier en verwijder voorzichtig het paneel beschermen RAM van uw laptop . Het paneel bevindt zich meestal aan de onderzijde van uw laptop . Dit is een relatief eenvoudige procedure , aangezien de snelheid van uw RAM-geheugen zal worden genoteerd op de stick .
6

Koop de compatibele stok ( s ) van RAM . Deze stap kan worden ingevuld door het bezoeken van uw lokale elektronica retailer of het bestellen direct van een RAM- fabrikant via het internet . Vergeet niet, RAM is niet computer - merk specifiek . Echter, sommige kan specifiek voor een bepaalde machine . Wees er zeker van dat uw laptop is in staat om meer RAM-geheugen , voorafgaand aan het maken van uw aankoop te accepteren . Als u niet zeker bent , neem dan contact Acer via hun Website. Zorg ervoor om hen te voorzien met typenummer van uw laptop .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Wat is een stream processors ?…
·Hoeveel meer macht heeft een g…
·Hoe maak je een Intel Celeron …
·Hoe maak je een MOSFET Voeg Wa…
·Hoe te Overclock de Dell XPS 4…
·Hoe maak je een Gateway P - 78…
·Hoe kan ik upgraden van een la…
·Hoe maak je een 2GB RAM Chip I…
·Hoe je Eee PC Memory Upgrade 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De specificaties en MB's voor een grafis…
·Sandisk Flash Drive Problemen 
·Wat is het verschil tussen Socket 478 en…
·Hoe Hook Up een scanner aan een laptop 
·Hoe de draadloze radio op een Gateway M4…
·De geschiedenis van Memory Sticks 
·Problemen met een Sandisk Cruiser Micro …
·Symptomen van Processor Failure 
·Hoe maak je een PC Clean 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com