Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe kan ik upgraden van een laptop de processor met Alienware ?
Nieuwe laptop - compatibele processors worden vaak losgelaten , wat betekent dat er altijd een betere component die er staat is een performance boost . Terwijl de processor in uw Alienware laptop top van de lijn kan geweest zijn toen je hem kocht , zal er een beter model beschikbaar zijn bijna onmiddellijk . Als u meer snelheid naar nieuwere software programma's omgaan met hogere eisen nodig hebt , is het mogelijk om het afsluiten van de bestaande processor en upgraden naar een beter model . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Laptop processor
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Alienware laptop besturingssysteem en dicht het LCD- scherm te dekken . Verwijder alle USB- apparaten of andere kabels aangesloten op de laptop en flip de computer over .

Druk 2 van de batterij schuifbalk de buurt van de onderkant van de laptop . Schuif de balk boven en trek de batterij uit de Alienware . Verwijder de twee Phillips schroeven in het midden van de zaak .
3

Til de zwarte plastic klepje klep naar u toe om de harde schijf te onthullen . Verwijder de vier schroeven van het metaal , rechthoekige vaste schijf op het moederbord . Pak het lipje aan de linkerkant van de vaste schijf en til het voorzichtig uit de laptop .
4

Zoek de twee Phillips schroeven onder het gebied waar de vaste schijf is geplaatst . Verwijder de schroeven aan het plastic te ontgrendelen aan de andere kant van de laptop . Klap de laptop terug naar zijn rechtop en trek openen de LCD cover .
5

Steek rand van een platte schroevendraaier 's onder de plastic kap boven het toetsenbord . Trek het deksel omhoog en trek de kabel aan de onderkant van het deksel . Zet het deksel opzij .
6

Verwijder alle drie kruiskopschroeven aan de bovenkant van het toetsenbord en trek het toetsenbord omhoog . Stel het bord naar beneden op de polssteun . Zoek de plastic ontluchter aan de rechterbovenhoek van het moederbord . Verwijder de twee schroeven waarmee de ventilator en til de ventilator uit de laptop .
7

Koppel de kabel aangesloten op de ventilator onder de vleugel. Verwijder de vier schroeven van de ventilator en til de ventilator en de aangehechte koellichaam eenheid uit de laptop . De processor bevindt zich onder de ventilator en koellichaam .
8

Steek de rand van uw platte schroevendraaier in de vergrendeling aansluiting aan de rechterkant van de processor . Draai de vergrendeling socket linksom totdat de processor ontgrendeld . Trek de processor uit het moederbord .
9

Positie uw nieuwe processor op het moederbord en draai de vergrendeling socket met de klok mee met uw platte schroevendraaier . Weer in elkaar gezet de heatsink en ventilator , ontluchter , keyboard , plastic cover , harde schijf , plastic klepje en de batterij .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe maak je een DVD Duplicator…
·Hoe te Toepassingen opnieuw in…
·Hoe maak je een Pentium D upgr…
·Hoe maak ik Installeer een pro…
·Hoe de processor te upgraden o…
·Hoe maak je een AMD Processor …
·Hoe upgrade ik het moederbord …
·Hoe maak je een RAID- kaart te…
·Hoe Computer Memory Upgrade vo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te vervangen Clone Laptop SATA Harde…
·Hoe de Memory Defragmenteren 
·Hoe te Voeding installeren voor een 478 …
·Hoe om bestanden te kopiëren van UDF -f…
·eWaste Computer Recycling 
·Hoe Hard Drive Kopiëren naar een andere…
·Hoe kan ik geheugen toe aan mijn Thinkpa…
·Wat is een SLIC BIOS Entry ? 
·Hoe kan ik Get Into Asus A7V8X - X BIOS …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com