Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Wat is het nut van een geluidskaart
Uw computer heeft hoogstwaarschijnlijk een geïntegreerde audio chip - een chip die het geluid dat u hoort wanneer u een spel of muziek kan opnemen op uw computer af te spelen produceert . Omdat de meeste computers hebben de mogelijkheid om audio te produceren zonder de hulp van geluidskaarten , zou je afvragen waarom bedrijven produceren geluidskaarten helemaal . Er zijn bepaalde voordelen aan het bezitten van een geluidskaart , maar alle gebruikers niet die voordelen vereisen . Spelprestaties

Een geluidskaart heeft een speciale processor - zoals de centrale verwerkingseenheid in uw computer - voor het uitvoeren van audio- berekeningen , terwijl een geïntegreerde audio -chip maakt gebruik van de CPU van uw computer voor hulp . Als u muziek afspeelt tijdens het surfen op het web, bent u waarschijnlijk een afname van de prestaties als gevolg van het werk dat de CPU presteert om de audio te produceren merken. Echter , een computerspel vereist vaak veel audio berekeningen gelijktijdig worden uitgevoerd . Als de CPU is al bezig het uitvoeren van de kunstmatige intelligentie berekeningen nodig zijn om vijandelijke personages bewegen rond een spelwereld , bijvoorbeeld , de algemene prestaties van het spel mag niet zo hoog zijn als het zou zijn met een geluidskaart . Geluidskaarten kunnen ook de mogelijkheid om post-processing toe te voegen aan de geluidseffecten in games tot meer realistische omgevingen te creëren . Bijvoorbeeld , kan een echo-effect worden toegevoegd aan geluiden wanneer je karakter is in een grot .
Geluidskwaliteit en Fidelity

Geïntegreerde audio chips algemeen geluid opnemen met een maximale trouw van 16 bits , terwijl sommige geluidskaarten hebben de mogelijkheid om geluid op te nemen op 24 bits of hoger . Hoewel de 24 - bits audio is onpraktisch voor toepassingen , zoals het maken van een opname te delen op MySpace of YouTube te wijten aan de grote bestanden die het gevolg zijn , kan het zeer nuttig zijn voor muzikanten en muziekproducenten .

Noise Floor
Alle p audioapparatuur produceert een zekere hoeveelheid ruis , als gevolg van factoren zoals warmte en storende elektrische signalen . Vanwege de nabijheid van andere componenten in de computer , geïntegreerde audiochips algemeen meer geluid dan dedicated geluidskaarten . Dit geldt met name voor laptop audio- chips , die de neiging hebben om een aanzienlijke hoeveelheid ruis en statische produceren wanneer luidsprekers of een hoofdtelefoon wordt aangesloten . Dit kan hinderlijk zijn als u genieten van het luisteren naar muziek op een luid volume . Het kan ook een multi-track audio opname ruïneren , de ruis in elk spoor van de opname zou zijn . Een geluidskaart heeft een veel lager ruisniveau , wat betekent dat je zou hebben om het volume te verhogen veel hoger aan het natuurlijke geluid van de uitrusting horen .
Connectiviteitsmogelijkheden
< p > de meeste geïntegreerde audio- chips beschikken niet over de connectiviteit opties die u zou vinden in een speciale geluidskaart , zoals een aparte line- level en microfoon ingangen , uitgangen voor meerdere luidsprekers in een surround- configuratie -en uitgangen voor digitale ontvangers of versterkers . Een typische geïntegreerde audiochip misschien uitgangen voor slechts een paar sprekers hebben , en gecombineerd line-in en microfoon - in -ingang . Dit maakt geïntegreerde audio chips onpraktisch voor opname en home theater toepassingen .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·DIY Computer geluidskaart Ampl…
·Hoe maak je een nieuwe geluids…
·Hoe te detecteren mijn geluids…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Wat is een USB Sound Card Adap…
·Interne Vs . External Sound Ca…
·Hoe vind ik Diagnose een slech…
·Wat is een Line - In op een ge…
·Hoe de geluidskaart Upgrade op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP printer Registreer 
·Mijn laptop Power Cycles Onverwacht 
·Hoe Hook Up een CyberPower CP Office Tow…
·Hoe kan ik een externe USB harde schijf …
·Kensington 120 Watt A /C Adapter Tips 
·Hoe te Capture Van Xbox met Pinnacle Vid…
·Computer Memory Tips 
·Hoe te Refill Continuous Ink 
·Hoe maak je een 1040A -formulier afdrukk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com