Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een oude computer Donate in Ohio
Als nieuwe technologie wordt ontwikkeld en geacht sneller , oudere computers en gerelateerde hardware verouderd en worden vaak opgeslagen in kasten , garages en andere opslagruimten . In plaats van het opslaan van uw oude computer in uw Ohio huis of bedrijf , doneren aan een organisatie die het systeem kunnen recyclen en geven het aan anderen die geen computer hebben . Ohio is de thuisbasis van een groot aantal charitatieve organisaties die nieuw leven kan bieden aan uw " oudere , tragere ' computer . Wat je nodig hebt
Lege CD of diskettes
zachte doek of lap
Dozen
Packing tape
Pen Briefpapier of agenda
internetverbinding
Internetbrowser < br >
Toon Meer Aanwijzingen
Prepping de oude computer

Draai 1 op de oude computer . Plaats een lege cd of floppy disk in zijn CD-ROM/Writer of diskettestation . Verplaats alle persoonlijke bestanden , foto's en documenten die u wilt van de oude computer naar de cd of disk . Bij het kopiëren van bestanden , klik met de rechtermuisknop op de naam van het bestand en selecteer " Cut " in plaats van "Kopiëren . " De " Cut " commando verplaatst de bestanden van uw oude computer naar de cd of schijf en verwijdert het bestand van de oude computer .

Als een Mac gebruikt , drukt u op de " Command " knop als u klikt op de muis om te presteren een klik met de rechtermuisknop . kopen van 2

Voer een ' Schijfopruiming ' van de computer om alle fragmenten van tijdelijke bestanden en internet cache bestanden te verwijderen . Als de oudere computer is Windows gebaseerd , klikt u op ' Start' en vervolgens ' Deze computer ' en klik met de rechtermuisknop op de " C : \\ " schijf . Selecteer " Eigenschappen " en klik op " Schijfopruiming . "

Macs
automatisch reinigen van caches , maar u kunt ook gebruik maken van een third-party applicatie zoals " CacheOut X " om een schijfopruiming uit te voeren ( zie bronnen voor link ) .
3

Schakel de computer uit . Koppel alle aangesloten kabels en hardware .
4

Zoek de originele CD's of diskettes , " Certificate of Authenticity " sticker ( meestal op de computer ) , gebruikershandleidingen en andere documentatie met betrekking tot de computer . De charitatieve organisatie moet deze documenten voor de overdracht van de licentie van het besturingssysteem .
5

Veeg de computer en bijbehorende hardware schoon met een zachte doek of een doek . Verpak de oude computer /hardware in dozen . Tape de dozen gesloten met verpakkingstape .
Contact charitatieve organisaties
6

Open uw nieuwe computer internet browser en ga naar " Computer Met Oorzaken " " Computers Met Oorzaken " om een formulier in te vullen voor het plannen van de pick-up van uw oude computer systeem . ( Zie Bronnen ).
7

Als u in het gebied van Cincinnati , klik dan op de ' Cincinnati Computer coöperatie " link contact opnemen met de service en de planning van een pick-up .

Als u bent in de omgeving van Columbus , klik dan op de ' Ohio Drop Off " link.
8

Schrijf de datum waarop de charitatieve organisatie zal zijn uit te halen uw oude computer systeem op een stuk papier of agenda en van plan om het beschikbaar te maken dan .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe Laptop geheugen kopen 
·Hoe te 512MB DDR Ram Upgrade i…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Le…
·Hoe maak je een Lenovo S10 Met…
·Hoe de processor te upgraden o…
·Hoe Memory Controleer bij een …
·Hoe maak je een nieuwe NIC kaa…
·AMD X2 Basics : Overklokken 
·Hardware Inkoop Strategie voor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak ik een Toshiba Satellite M45 - …
·Hoe kan ik Windows Vista Fix Blank Blue …
·Hoe maak je een Brother TN350 Problemen 
·Specificaties voor een EEE 1000H PC 
·Hoe je HP Laserjet 1000 gebruiken met Wi…
·Hoe maak je een CD-ROM Drive Clean 
·Hoe kan ik geheugen toe aan een HP 4050 …
·Kan Blu - ray gebruikt worden met een iM…
·Een externe harde schijf Voeding Problee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com