Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Het Toetsenbord en muis werken niet op de HP DV5000
Het maken van zijn debuut in 2006 , de HP Pavilion dv5000 is een serie laptop personal computers van de Amerikaanse computer-technologie bedrijf Hewlett - Packard . Op haar algemene informatie pagina op de website van HP , de fabrikant geeft een link genaamd Los een probleem op de meest voorkomende problemen van de computer problemen , waarvan sommige betrekking hebben zijn ingebouwd toetsenbord en een computermuis gebruikt met het. Onjuiste tekens Probleem

De meest voorkomende toetsenbord probleem in verband met de HP Pavilion dv5000 is het optreden van onjuiste tekens . Het probleem heeft twee varianten . Het vaker bestaat uit een gedeelte van het toetsenbord omgezet in een nummer en symbool pad het per ongeluk indrukken van een toets Num Lock . De andere onjuiste tekens probleem betreft de omschakeling van het toetsenbord taal uit de standaard instelling naar een andere taal .
Onjuiste tekens Problemen

U kunt de Num Lock-toets op te lossen door typen " jump " in een tekstverwerkingsprogramma om te zien of de computer is ingesteld op de standaardinstelling . Echter, als het komt uit als " 140 * " plaats , drukt u op de Num Lock-toets , of de Fn -en Num Lock , samen om het probleem op te lossen . De taal van het toetsenbord kan worden gereset door te klikken op Start, typ " regionaal " in het zoekvak en het configureren van het resulterende venster Regional and Language Settings .
Stuck Shift en Alt toetsen
< br >

ander veelvoorkomend probleem met het toetsenbord van de HP Pavilion dv5000 - wijten aan het worden op basis van het Microsoft Windows XP -besturingssysteem - is het plakken van de Shift -en Alt -toetsen. Dit kan worden opgelost door aanpassing van de Basic Input /Output System ( BIOS ) om een ​​versie niet ouder dan versie F.52 . U kunt toegang krijgen tot de BIOS door te gaan naar de HP Software & Driver Downloads pagina , het invoeren van het modelnummer van de laptop in het veld voor het produkt , het selecteren van de OS , scrollen naar het gedeelte BIOS en klikken WinFlash voor HP Notebook systeem-BIOS . < Br >
Slow Mouse Response

Als u gebruik maakt van een draadloze muis met de HP Pavilion dv5000 , kan het traag reageren wanneer u deze verplaatst . Bekend als ' crosstalk ', dit kan gebeuren als gevolg van zwakke batterijen , die vereist dat u om ze te vervangen . Ook kunt u de levensduur van de muis batterijen te verlengen door het vermijden van het gebruik van het apparaat op glas , acryl , sterk reflecterende , donkere of ruwe oppervlakken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een USB- printerpo…
·Hoe maak je een Mac- computer …
·Lexmark Z32 probleemoplossing 
·Hoe te kleurencartridges Disab…
·Hoe kan ik een Brother draadlo…
·Hoe maak je een HP Jet Direct …
·Proofing Normen voor Printers 
·Soorten Printers & Bedrijven 
·Hoe te Kopieën op een HP Lase…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je CD - ROM drivers te installeren v…
·Hoe afdrukken van iWork 
·Computer Memory opslag Uitleg 
·Hoe maak je een tonercartridge Chip in e…
·Hoe het opzetten van de Master Boot Reco…
·MacBook Pro Power Adapter Specs 
·Wat is de definitie van DDR geheugen? 
·HPS 311 Vs . Dell Inspiron 11Z 
·Hoe maak je een Dynex DVI Problemen met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com