Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Waarom werkt mijn PC Detect My Oxygen 8 MIDI controller Anymore ?
Een PC plotseling stopt detecteren M -Audio Oxygen 8 MIDI controller keyboard als het een probleem met de stuurprogramma's of USB-verbinding detecteert . Wanneer u de MIDI -controller aansluiten op de computer en druk op een van de toetsen , audio- software zet de signalen in digitale MIDI- data naar melodieën te produceren . Als uw pc is plotseling niet in staat om de Oxygen 8 MIDI controller detecteren , M - Audio biedt oplossingen voor problemen met de verbinding op te lossen. Bestuurder

Wanneer u de Oxygen 8 MIDI -controller op de computer met de USB-kabel aansluit , is een MIDI- driver automatisch geïnstalleerd . In de meeste gevallen , stopt de PC detecteren van de MIDI -controller als de bestuurder beschadigd , defect of plotseling ontbreekt . Oorzaken van driver problemen kunnen bestaan ​​uit conflicten met bepaalde software of storingen door andere aangesloten apparaten . Als de PC de MIDI-controller niet wordt opsporen , downloaden en installeer de nieuwste drivers van de website van M - Audio 's op m- audio.com .
USB

Connection problemen
worden ook veroorzaakt door defecte USB-poorten en kabels . In sommige gevallen , kan de USB poort waarop de spiegel is bevestigd reageert door USB stroom overbelasting als gevolg van meerdere apparaten is verbonden met de computer . Een defecte of beschadigde USB-kabel zorgt ook voor pc- problemen met de verbinding . Als de USB- poort waarop de Oxygen 8 MIDI-controller is aangesloten niet reageert , opnieuw opstarten van de computer meestal reset de havens . Als het probleem aanhoudt , gebruikt u een andere USB-poort . Als de USB-kabel toont tekenen van slijtage , zoals blootliggende draden , vervang het om de verbinding te verbeteren .
Reset

In sommige gevallen , de verbindingsprobleem ligt bij de Oxygen 8 MIDI controller zelf . Als het apparaat plotseling niet meer werkt , schakel deze dan uit en wacht ten minste 10 seconden , en start de computer opnieuw . Deze eenvoudige procedure reset de MIDI-controller .
Tips

Als de Oxygen 8 MIDI controller drivers worden weergegeven in de Device Manager en werkt naar behoren , het probleem is met het getal van drivers geïnstalleerd . Voor Windows 2000 en XP systemen , conflicten ontstaan ​​als er veel MIDI- stuurprogramma's zijn geïnstalleerd op hetzelfde moment . M - Audio biedt een installatiebestand dat dit probleem oplost . Bezoek de website van M - Audio 's en zoek de volgende vraag van de support pagina : " Mijn chauffeurs zijn opgenomen in de Device Manager en wordt gezegd dat ze werken , maar het toetsenbord wordt niet herkend in de software . " Een exe-bestand link is . verleend onder de vraag om deze communicatie probleem op te lossen . Download en installeer het bestand .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een computer aansl…
·Hoe maak je een Gedigitaliseer…
·Kan ik met een HDMI- kabel aan…
·De Uitvinding van de Touch Scr…
·Hoe maak je een Component Vide…
·Wat is een eenvoudige PCI Comm…
·Hoe de zorg voor een computerm…
·Hoe te Infrared Port Disable 
·Het verschil tussen SDSDX3 - 0…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe te verbinden een laptop op 3G 
·Hoe maak je een Canon -printer kalibrere…
·Hoe kan ik een SATA harde schijf Aanslui…
·Hoe maak je een harde schijf handmatig w…
·Hoe maak je een Presario 2200 Amerikaans…
·Hoe de Drivers op een Asus 9250 Bijwerke…
·Hoe de harde schijf installeren in een D…
·Wat is Informatie Systeem Kwaliteit 
·Hoe maak je een Restore Disk Delete 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com