Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een muziek-cd
Copy Kopiëren naar een Flash Drive een muziek- cd naar een flash drive in een van twee manieren : ofwel kopieer de individuele muziek bestanden naar de schijf , of maak een digitaal beeld van de schijf en kopieer deze . Beide methoden behoud van de muziek gegevens van de hele schijf . Terwijl het kopiëren van muziekbestanden maakt het makkelijk voor u om de bestanden op een andere computer te importeren , een schijf-image geeft je een backup van de schijf van waaruit u gemakkelijk de schijf opnieuw . Instructies
Muziekbestanden
1

Plaats de muziek-cd in het schijfstation van de computer .

Open muziek afspeelsoftware 2 met een schijf rippen functie . Veel voorkomende spelers, waaronder Windows Media Player , iTunes , Realplayer en Winamp , laat disc rippen .
3

Navigeer naar de sectie ' Rip ' van de software . Selecteer alle nummers op de cd , waardoor nummers die u niet wilt ongecontroleerd kopiëren . Klik op de " Rip " of " Copy" knop om het proces te starten . Niet onderbreken de rip , of de bestanden mogelijk niet correct overdragen .
4

Ontvang het bestandspad gegevens voor de muziekbestanden . In Windows , klik met de rechtermuisknop op een geripte nummer in de media player en klik op "Eigenschappen " om deze informatie weer te geven . In OSX , houdt u de toets " Control" en klikt op een bestand , selecteer vervolgens "Get Info . "
5

Steek een flash drive in een vrije USB- poort op uw computer . Zorg ervoor dat de schijf voldoende ruimte voor de muziekbestanden .
6

Navigeer naar het pad van de muziekbestanden en selecteer elk bestand door het slepen van een selectievak om hen heen , of u selecteert de map met de bestanden .
7

Sleep het bestand of de map op de flash drive , gelegen op de Desktop in OSX of het gedeelte " My Computer " van Windows , en wacht tot de bestanden om de overdracht te voltooien . < br >
schijf Afbeelding
8

Installeer en open een disk imaging programma . OSX komt met Disc Utility vooraf geïnstalleerd , maar Windows-gebruikers zullen moeten een programma te downloaden van het internet . Daemon Tools , Alcohol 120 % , of Nero kan maken allemaal digitale kopieën van schijven .
9

Open het schijfstation van uw computer en steek de muziek-cd .
10

Zoek de " Disc Imaging " of de sectie "Disc Backup " in de software . Selecteer het station met de muziek -cd als het gewenste apparaat en laat de opslaglocatie op uw harde schijf . Sommige disc imaging programma's kunt u een bestandstype voor het de schijf kiezen . ISO is een gemeenschappelijke bestandstype dat werkt met veel verschillende programma's , hoewel andere formaten , zoals MDX of MDS kunnen zowel werken .

Wacht 11 voor het in beeld te voltooien . Laat de imaging -proces niet onderbreken , of u kan nodig zijn om opnieuw te beginnen .
12

Plaats een flash drive in een USB -poort . Kopieer de afbeelding voltooid in het station . Disc images kan tot een aanzienlijke hoeveelheid ruimte , dus zorg ervoor dat uw schijf voldoende vrije ruimte heeft voor het begin van de overdracht .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een USB-stick word…
·Hoe kan ik een Kingston Flash …
·Hoe Memory Overdracht van een …
·Hoe kan ik een Kingston USB Fl…
·Hoe maak je een USB Flash conv…
·Hoe maak je een USB-stick aan …
·Hoe maak je een Bootable 20Gb …
·Welke is de beste File System …
·Wat is Belkin Flash Drive ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te bekijken JPG op Kindle 2 
·Desktop printers zijn meestal niet duur …
·Hoe te schakelen van een muis op een lap…
·Hoe een BIOS-wachtwoord verwijderen op e…
·Hoe kan ik een externe DVD Drive In een …
·Hoe een bestand te gebruiken USB Transfe…
·All - In - Wonder Radeon 7500 Specs 
·Sharp ZX - 420 Typewriter Problemen 
·Hoe je S - Video inschakelen in ATI Rade…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com