Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Sharp ZX - 420 Typewriter Problemen
Schrijfmachines aanbieding flexibiliteit ten opzichte van standaard printers op verschillende gebieden , zoals geen opwarmtijd en de mogelijkheid om doorslagen eenvoudig in twee-of drievoud . De eerbiedwaardige typemachine heeft wel een aantal bewegende delen , echter, die zal falen in de tijd. De Sharp ZX - 420 is een beëindigde , mid - level elektrische schrijfmachine dat is gevoelig voor dezelfde fouten als de andere apparaten uit deze periode , zoals de gebogen spaken de daisy wiel , versleten voer motoren en versleten sleutel hamers . Wat je nodig hebt
pincet
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder de doorzichtige plastic hoes beschermt de printwheel door het indrukken van de twee lipjes aan beide zijden en deze weg te trekken . Steek de Sharp ZX - 420 aan op een stopcontact en zet hem aan door op de " I /O "-schakelaar in de stand "I" . De schakelaar bevindt zich aan de achterkant van de typemachine aan de rechterkant . Kopen van 2

Verwijder de printwheel als deze niet draaien en geen geluid tijdens het typen niet maken . Om de printwheel verwijderen , verplaatst u de afdruk drager naar het centrum , het onthullen van een zilveren hendel aan de rechterkant van de wagen . Trek de hendel naar achteren en til de printwheel . Kijk voor vuil of obstakels verhinderen de printwheel uit te draaien . Als de printwheel in orde is , moet u de printwheel motor te vervangen .
3

Volg de bovenstaande stappen voor printwheel verwijderen indien het printwheel draait niet , maar maakt een geluid . Inspecteer de daisy wielen voor gebogen spaken . De daisy wielen aan de uiteinden van de printwheel zijn bevestigd . Een of meer gebogen spaken zullen vertragen of stoppen printwheel rotatie en overwerk de motor . De margriet wielen moeten worden vervangen als je enige verbogen spaken . Installeer de vervanging door het uitvoeren van de demontage in omgekeerde .
4

Voer een vel typen papier in de typemachine . Druk op elke toets om te controleren of de printkop drukt de juiste letter . Zo niet , houdt u "Reset " en druk op " Code " om de typemachine te resetten . Typ de defecte brieven en controleer opnieuw . Als de letters nog misdruk , de tab "Reset " (die bij reset de printkop stopt ) is gebogen . Zoek de zilveren , metalen tabblad print op de rechterkant van de printkop en het recht het met een pincet .
5

Voeg een formulier met een kopie naar de typemachine als het drukt alleen een gedeeltelijke letters . Typ enkele tekens op het formulier . Als de brieven niet worden weergegeven op de carbon copy , heeft de sleutel hamer gefaald en moeten worden vervangen , als de brieven wel zien , vervangt u de inktcartridge door een nieuwe
6

Inspecteer de binnenkant . van de schrijfmachine , aan de linkerkant, waar de printkop stopt als u een knarsend geluid wanneer de printkop trekt aan de linkerkant . Dit suggereert dat de linker spoel niet vlak zit . Til de knop aan de linkerkant van de machine , die bekend staat als de spoel , om het los te maken en druk het terug op zijn plaats . Luister voor een hoorbare klik , bevestigt dat het vastzit flush .

Druk 7 de " Return "-toets om te controleren of de typemachine voedt papier . Draai de roller knop aan de rechterzijde van de machine te controleren of het handmatig invoeren van papier . Als het voedt handmatig , maar niet automatisch , je hebt een slecht werkende voeding motor . Als het van beide manier niet voert , heb je een obstructie . Verwijder de printkop , kijk binnen in het apparaat aan de achterkant , zoekt u het obstakel en schakel het.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een geheugenkaart …
·Hoe te testen de Decibel nivea…
·Hoe te geformatteerde data ter…
·Soorten Plasma elektroden 
·Hoe Clean Up Computer Hardware…
·Kunnen harde schijven worden g…
·Wat is een IPTV SDV 
·Hoe te Overclock de AMD 4400 
·Computer Camera en microfoon B…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een typemachine 
Hoe je Sharp Kopieer verbinding met een …
Hoe maak je een Sharp Calculator 
Hoe kan ik tijd instellen op een Sharp P…
Hoe verander je het Lint op een Royal Mc…
Hoe je het geheugen op een Panasonic Typ…
Hoe maak je een Sharp faxapparaat Proble…
Hoe maak je een Sharp AR 207 Copier Rein…
Hoe maak je een Daisy Wheel Installeren …
  Hardware Articles
·Hoe te Karakter Symbolen Maak op een lap…
·Hoe kan ik een SB5101 sneller te maken 
·Hoe te JBL Pro Compaq Speakers Fix 
·Hoe mappen maken op uw iPad 
·Packard Bell Laptop Geheugen Instructies…
·Hoe de Jumper resetten op een K8N Moeder…
·Hoe kan ik een Gateway laptop toetsenbor…
·Hoe je Bluetooth inschakelen op een Insp…
·Compaq D220 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com