Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Welke is de beste File System voor een USB Flash Drive ?
USB flash drives zijn handige computer opslagapparaten die u toelaat om bestanden tussen systemen en de gebruikers over te dragen . De aandrijving is duurzaam en kan worden geformatteerd voor gebruik op verschillende systemen . Er zijn drie gangbare bestandssystemen in Windows die u kunt gebruiken om uw USB flash drive te formatteren - Vet 16 , Fat 32 en NTFS . Elk bestandssysteem heeft voor-en nadelen en de lees /schrijf snelheid is een probleem op alle drie bestandssystemen . Fat 16 & Fat 32

Fat 16 , of File Allocation Table 16 , is een bestandssysteem ontworpen voor kleine opslagapparaten en het maakt gebruik van eenvoudige mappenstructuur . Fat 16 is het beste bestandssysteem voor uw USB flash drive vanwege de compatibiliteit met niet-Windows systemen , de snelheid van lezen en schrijven naar uw USB flash drive zonder problemen en zijn vermogen om te werken met verschillende versies van het Windows-besturingssysteem .

Vet
16 is een bestandssysteem dat een gulden middenweg tussen de twee andere bestandssystemen , Fat 32 en NTFS biedt . Vet 16 wordt is niet zo snel als NTFS , maar het is sneller dan Fat 32 's schrijfsnelheid . Fat 32 is een ander type bestand systeem vergelijkbaar met Fat 16 en werd geïntroduceerd met MS DOS 7 .
NTFS

NTFS
is een geavanceerd bestandssysteem geïntroduceerd met de Windows NT besturingssysteem . Het is robuuster en sneller dan vet 32 en Fat 16 , maar het NTFS-bestandssysteem komt met zijn aandeel in de vraagstukken en problemen . Een probleem is dat je misschien niet in staat zijn om de USB-stick te gebruiken op niet - Windows-computers . Een ander probleem , het NTFS-bestandssysteem vereist meer systeem schrijft om uw flash drive . Na verloop van tijd , kan dit problemen met de aandrijving , zoals crashes en slechte sectoren veroorzaken . Een ander probleem is toestemming problemen en fouten kunnen optreden na verloop van tijd - Windows te vertellen dat u geen toestemming om op te slaan op de USB-stick hebben
Unmounten de USB Flash Drive
.

Als je besluit om je USB-stick te formatteren onder het NTFS-bestandssysteem , moet u ervoor zorgen dat u altijd de flash drive goed te ontkoppelen van uw Windows- systeem met behulp van de " Hardware veilig verwijderen " optie . Om veilig te ontkoppelen , klikt u op het pictogram met twee pijltjes op uw " system tray " van de klok en klik vervolgens op de schijf die u wilt ontkoppelen . Vervolgens klikt u op "Stop" om het station te verwijderen proces goed te starten . Voer deze procedure , zelfs als u besluit om de schijf te formatteren met de FAT 16 of FAT 32 -bestandssysteem formaat .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe Laptop Memory Upgrade Met …
·Hoe maak je een Flash Drive te…
·Hoe je foto's verplaatsen op e…
·Specificaties van een USB Flas…
·Hoe je laptop harde schijf met…
·Hoe te OpenOffice installeren …
·Hoe je foto's overzetten op ee…
·Hoe om bestanden te kopiëren …
·Hoe maak je een Flash Drive Ma…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik mijn laptop te communiceren…
·Hoe maak je een Lenovo T500 Laptop Upgra…
·Hoe te openen een Compaq Laptop Case 
·Welke problemen kunnen optreden wanneer …
·Hoe je foto's op normaal papier van een …
·Hoe kan ik een Imac Ontdooi 
·Hoe de CMOS-batterij vervangen op een Co…
·Wat is het doel van een laptop? 
·Hoe vindt u het modelnummer van mijn Del…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com