Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een USB-stick aan een besturingssysteem te installeren
De gebruikelijke manier om een besturingssysteem te installeren is om een ​​dvd of cd in de computer plaatst en laat het proces zijn gang gaan . Dit is prima voor de eerste installatie , maar wat gebeurt er als je nodig hebt om opnieuw installeren van het besturingssysteem en vinden dat je de schijf hebt verloren , of dat de schijf is bekrast ? Gelukkig kunt u voorkomen dat twee keer betalen voor uw besturingssysteem met behulp van een USB flash drive als back-up . Door dit te doen vereist enige niveau van comfort met computers , maar het is niet al te ingewikkeld . Wat je
computer met Windows of Mac OS X
Leeg 4 GB flash drive ( voor Windows ) op Twitter OR
Empty 8 GB flash drive ( voor de Mac ) op Twitter Toon Need meer instructies
Windows
1

Open de Opdrachtprompt in het menu " Start " . Type " diskpart " en druk op " Enter . " Type " list disk " en druk op " Enter ". Bekijk de lijst van aangesloten media om het nummer van uw flash drive vinden . De opslagcapaciteit zal het beste idee te zijn . Kopen van 2

Type " select disk x " , ter vervanging van " x " met het nummer van uw flash -station, typ dan " Schoon " en druk op " Enter " Typ de volgende opdrachten en druk " Enter " na elke : " . Maak partition primary , " " Select partitie 1 , " " actief "," Format fs = fat32 , " " . . , Wijs , " en " Exit "

Type 3 het volgende commando : " xcopy d : * * /s /e /fg : " vervangen" d " met de stationsletter van uw DVD drive en " g " met de stationsletter voor uw USB flash drive . Druk op "Enter " en wacht tot de bestanden te kopiëren . Wanneer dit is voltooid , uw USB flash drive is nu opstartbaar .
4

Herstart de computer en , zodra het wordt weer ingeschakeld , opent u de BIOS-instellingen . ( Deze stap verschilt per computerfabrikant . Je moet een toets in te drukken terwijl de oorspronkelijke opstartscherm zichtbaar is . Gemeenschappelijke toetsen bevatten " F2 " en " Verwijderen. " De sleutel dient te worden vermeld op het beginscherm . ) < br >
5

Zoek de sectie "Boot " van de BIOS-interface . U ziet een lijst met alle mogelijke opstartbare apparaten die op de computer , in dalende volgorde van prioriteit vermeld zien . Dus , uw harde schijf zal waarschijnlijk als eerste genoemd , omdat de computer meestal laarzen van daar . Andere mogelijke toestellen kunnen onder andere de DVD drive , het Local Area Network , en je USB flash drive .
6

Verplaats de USB-stick aan de bovenkant van de laars lijst . Nu zal uw computer altijd de USB-stick voor het opstarten vanaf de harde schijf . Dus als je nodig hebt om opnieuw installeren van uw besturingssysteem en de DVD of CD ontbreekt of beschadigd is , kunt u uw USB flash drive en volg de instructies op het scherm .
Mac OS X

7

Insert je OS X DVD en USB flash drive , selecteer "Utility " in de menubalk . Selecteer " Disk Utility . "

Klik 8 op uw USB flash drive en klik op ' Partition ' aan de bovenkant van het venster . Selecteer " 1 partitie" van de " Volume " menu .
9

Klik op " Opties " , kies vervolgens " GUID Partition Table " ( bij gebruik van een Intel - gebaseerde Mac ) en klik " OK . "

Terug 10 naar de " Disk Utility " hoofdscherm en selecteer "Wissen " uit de opties aan de bovenkant van het venster . Selecteer " Mac OS X Extended " uit het menu " Volume Format" en geef het volume een naam die u kunt onthouden . Klik op de " Erase " knop hieronder gelegen .
11

Selecteer " Herstel " uit de opties aan de bovenkant van het venster . Sleep je OS X-schijf icoon om het veld " Bron " . Sleep uw USB flash drive om het veld "Bestemming" en klik op "Restore . " Wacht tot dit proces te voltooien .
12

Verwijder de OS X DVD en herstart . Wanneer de computer eerst opstart , houdt u de toets " Opties" . Selecteer uw USB-schijf uit de lijst die verschijnt . Het installatieproces start automatisch . Volg de instructies op het scherm .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een USB Flash conv…
·Hoe maak je een Nero . NRG bra…
·Hoe mappen opslaan op een Flas…
·Hoe maak je een Flash Drive NT…
·Hoe je verborgen partities bek…
·Hoe Make My Flash Drive Auto P…
·Hoe krijg ik Pictogrammen op M…
·Hoe te verwijderen U3 Van een …
·Hoe te besparen iPhoto naar ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Sound Get op een TV via een PC en…
·Hoe maak HD- DVD's met een iMac 
·Hoe te grote harde schijven formatteren 
·Hoe kan ik een HP inkjet cartridge 901 
·Hoe maak je een Lexmark E250DN Problemen…
·Hoe een notebook Moederbord Reparatie 
·Hoe kan ik een HP 6122 Printer Problemen…
·Hoe een IP4000 printkop reinigen 
·Het automatisch laden van de Command -to…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com