Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> notebookcomputers >> Content
Hoe een notebook Moederbord Reparatie
Het moederbord is de belangrijkste printplaat in je laptop . Het verbindt alle interne en externe hardware- apparaten op uw computer . Indien niet goed werkt , zal je iets ervaart van slecht functionerende hardware tot grote problemen met de stroomtoevoer . Diagnose van deze kwesties is kostbaar en tijdrovend . De meeste laptop technici zal u adviseren op het moederbord volledig vervangen . Het vervangen van het moederbord betekent volledig ontmantelen van de laptop en het verwijderen van alle hardware . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Hex schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen

Shut 1 uw notebook af via het besturingssysteem . Koppel alle kabels en apparaten van de computer . Sluit het LCD -scherm en leg de laptop naar beneden op een vlakke ondergrond . Verwijder de accu uit zijn houder , die wordt op zijn plaats gehouden door een of twee ontgrendeltoetsen . Kopen van 2

Verwijder alle hardware-apparaten toegankelijk vanaf onderkant van de laptop . Dit omvat meestal uw harde schijf , geheugen , modem , draadloze module en optische drive . Plastic hoes verwijderen elke hardware en behouden van Phillips - schroeven , met uitzondering van de optische drive , die niet over een deksel . Verwijder de Phillips - kop schroeven bevestigen van de harde schijf , modem en optische drives zijn plaats . Ontkoppel het geheugen en draadloze module retentie clips . Koppel de kabels los van de modem en de draadloze modules . Verwijder elke hardware-apparaat uit het compartiment.
3

Verwijder alle Phillips - schroeven uit de laptop onderste behuizing . Plaats de laptop , zodat de bovenkant is naar boven gericht . Open het beeldscherm en wrikken het toetsenbord bezel van de laptop . Dit is de plastic strip boven het toetsenbord . Verwijder de bevestigingsschroeven van het toetsenbord naar de laptop . Til het toetsenbord uit de laptop , koppelt u de lintkabel van het moederbord en verwijder het toetsenbord van de laptop .
4

Pak de Wi - Fi- antennekabels zich uitstrekt van het beeldscherm . Haal ze door de toegang gat in de top deksel . Koppel de LCD- video -kabel van de connector in de rechter -of linkerhoek van het moederbord . Verwijder de schroeven van elk scherm scharnier. Verwijder geen schroeven van de laptop achterpaneel dat zet de display naar de basis van de laptop . Verwijder het beeldscherm van de laptop .
5

Draai alle schroeven van de kap op zijn plaats . Til de bovenklep af van de basis van de laptop en de stekker lintkabel het touchpad apparaat van het moederbord . Verwijder het bovenste deksel van de laptop volledig . Dit onthult het moederbord en alle interne onderdelen .
6

Zoek de processor ventilator op het moederbord . Verwijder de veerbelaste Phillips - kop schroeven van de ventilator uit en trek de stekker uit het moederbord . Til de ventilator van de processor chip en leg het opzij . Veeg de overtollige thermische vet van het oppervlak van de processor weg . Ontkoppel het mechanisme vergrendelen van de processor om zijn moederbord socket . Dit is ofwel een platte kop schroef of hendel . Til de processor uit het moederbord en opzij leggen .
7

Draai alle schroeven van het moederbord naar de basis van de laptop . Dit omvat de zeskantschroeven bevestigen de data -poorten aan achterzijde van de laptop . Koppel alle overige kabels of apparaten . Til het hele moederbord voorzichtig uit de laptop en zet het opzij .
8

Draai deze procedure om de nieuwe moederbord te installeren en zet je laptop weer in elkaar .
< Br >

Previous: Next:
  notebookcomputers
·DIY Laptop LCD 
·Hoe een notebook toetsenbord u…
·Hoe je RAM toe aan een Toshiba…
·Dell Mini Notebook Specs 
·HP Notebook G50 - 112 NR Specs…
·Hoe de zorg voor een Notebook …
·Een Wireless Pre - N Notebook …
·Hoe een notebook drive Facepla…
·Hoe de Touchpad uitschakelen o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Intrusion Detection uitschakelen …
·Wat is het verschil tussen inkjet -en De…
·Hoe maak je een Papierstoring in de AOD …
·Hoe te gebruiken Diskpart om Partition A…
·Hoe de DC jack op uw HP Pavilion dv6000 …
·Hoe te bekijken uw laptop op de tv gebru…
·Hoe te HDMI gebruiken op een ASUS M3N-HD…
·How to Get enveloppen te printen Hetero 
·Hoe kan ik een Kensington Combination No…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com