Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Kan ik opstarten Eerst naar een externe harde schijf ?
Externe harde schijven zorgen voor portabiliteit van opgeslagen informatie , waardoor ze ideaal zijn voor mensen die gebruik maken van meerdere computers op een regelmatige basis , of voor iemand die gewoon wil om belangrijke gegevens op te nemen met hem op het gaat . Hoewel het mogelijk is om te booten vanaf een externe harde schijf , te doen is meestal niet ideaal vanwege simpelweg aan beperkingen van de technologie . Beperkingen verbinding

Een harde schijf moet aansluiten op uw computer om de gegevens te gebruiken , ongeacht of de harde schijf is een standaard interne harde schijf of een externe harde schijf . Om een externe drive aan te sluiten op uw computer, moet deze aansluiten via een USB -poort en USB-aansluitingen zijn gewoon langzamer dan directe harde schijf -aansluitingen . Voor de meeste mensen is dit niet geheel belangrijk , maar het zal op zijn minst enige invloed op hoe snel uw computer gegevens , evenals hoe snel je computer kan uitvoeren bewerkingen kunnen toegang hebben .
Hardware Beperkingen < br >

ander probleem hotels met opstarten vanaf externe harde schijven is dat niet alle computers zijn in staat om het opstarten van de software op de externe harde schijf is geïnstalleerd . Hoewel dit is niet een probleem met de meeste computers , kunnen oudere computers in het bijzonder vaak voor problemen zorgen , vooral met besturingssystemen die gebruik maken van de nieuwere 3D-rendering , zoals Windows 7 .
Booten

dat verklaarde de beperkingen , is het mogelijk om te booten vanaf een externe harde schijf . Om dit te doen , zult u eerst uw opstartmenu , die anders wordt benaderd voor iedere computer , en wordt uitgevoerd tijdens het computer opstartproces openen . De meeste computers gebruiken F9 , F10 , of F12 om dit menu te openen bij het opstarten , maar controleer opstartscherm uw eigen computer om te zien welke van jou vraagt ​​. Zodra je op de boot scherm , zult u wilt gaan in het BIOS -menu , en aangeven dat u wilt dat uw externe apparaat om het eerste apparaat in je boot lijst , gevolgd door een ander apparaat u wilt opstarten vanaf zijn , zoals de interne harde schijf . De meeste computers hebben standaard de harde schijf als eerste boot device , gevolgd door de schijf .
Alternatieven
p Het is belangrijk op te merken dat een computer niet nodig op te starten vanaf een externe harde schijf om toegang te krijgen tot de informatie die het bevat , en als zodanig , is het niet altijd nodig is om uw computer op te starten vanaf de externe harde schijf . Om toegang te krijgen tot uw externe harde schijf , gewoon de stekker van de externe harde schijf in nadat u uw computer hebt opgestart , wacht tot uw computer om het apparaat te identificeren , en vervolgens opent u de inhoud zoals u elke andere extern apparaat zou doen .
< Br >

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Hoe kan ik bestanden op een ex…
·Hoe software te herstellen op …
·Kunt U Hook Up een externe har…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe krijg je opmaken een exter…
·Hoe kan ik een Iomega externe …
·Hoe maak je een interne harde …
·Hoe kan ik muziek kopiëren na…
·Hoe kan ik muziek van een exte…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Soorten plastic Printers 
·Hoe kan ik een schijf formatteren met Ba…
·De voordelen van uitbreidingsslots 
·Pentium D Dual Core Vs . Pentium Core 2 …
·Waarom is mijn toetsenbord plakken op mi…
·Hoe maak je een webcam te verdienen op e…
·Hoe te Android Apps Downloaden naar Pand…
·Hoe maak je een iPad Aansluiten op een T…
·Hoe maak je een Verlicht toetsenbord toe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com