Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Mijn Dell Dimension E520 Heeft een luidruchtige ventilator
De meerderheid van de computer onderdelen zijn onbeweeglijk en bijna stil . Computer ventilatoren, die continu draaien om de hardware van uw computer koel te houden , zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van het geluid van uw computer . De Dell Dimension E520 maakt gebruik van een ventilator om de processor van de computer te koelen . De hete lucht van de processor direct gerouteerd via de achterkant van de behuizing via een aangepaste behuizing . Werken in uw computer

Voor toegang fan van uw computer , moet u uw computer te openen . Sloot de computer uit en koppel alle kabels van de toren . Schuif de linker zijpaneel klink op je E520 , pivot het kapje uit de top van de toren en til deze uit de computer . Laat uw computer te zitten voor vijf minuten om de interne onderdelen te koelen .
De ventilator verwijderen

Verwijder ventilator van de computer voordat u enige vorm van onderhoud uit te voeren . Naast het makkelijker maken om onderhoud uit te voeren , zal het verwijderen van de ventilator ook helpen voorkomen dat schadelijke belangrijke computer onderdelen . Ventilator van de computer bevindt zich onder de processor lijkwade nabij het centrum van het moederbord . Ontkoppel alle kabels die zijn aangesloten op de routing clips op de processor lijkwade of het systeem ventilator . Draai de twee schroeven aan weerszijden van de lijkwade met een kruiskopschroevendraaier . Pivot de rand van de lijkwade die het dichtst bij de voorkant van de zaak naar de achterkant van de zaak en til het gehele samenstel uit de computer . Trek de voedingskabel van de ventilator uit de connector op het moederbord . Laat elk van de ventilator twee hefbomen , een van die is gevonden aan elke kant van de ventilator , en trek de ventilator naar de achterkant van de computer om deze te verwijderen .
Oliën van de Ventilator

Reinig de computer processor lijkwade , warmteafleider en ventilator met een spuitbus met perslucht . Stof blokkeert de luchtstroom en dwingt ventilator van de computer harder werken om uw computer koel te houden . Verwijder de sticker van het centrum van de ventilator en gebruik een platte schroevendraaier te wrikken uit de rubberen smering goed stekker. Voeg een druppel naaimachine -olie om de smering goed en vervang de stekker en de sticker vervolgens . Keer de verwijderingsprocedure om de ventilator opnieuw installeren in de computer . Zorg ervoor dat de stroomkabel van de ventilator opnieuw aan dezelfde connector op het moederbord .
Software Instellingen

De E520 ondersteunt SpeedStep -technologie . Wanneer ingeschakeld , SpeedStep past de ventilatorsnelheid op de computer op basis van de temperatuur van de processor . Dit zorgt ervoor dat uw computer stiller als het niet uitvoeren van de processor - intensieve operatie . Sluit kabels van de computer en zet de computer weer aan . Druk op " F2 " wanneer u wordt gevraagd om het systeem setup-menu van uw computer in te voeren . Selecteer 'Performance' in het menu aan de linkerkant van het scherm en schakel SpeedStep . Druk op " Esc " op je toetsenbord , sla de wijzigingen die je hebt gemaakt en exit systeem setup .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Beschrijf de verschillende soo…
·Hoe je de schakelaar op een De…
·Compaq Presario S6000CL Specs 
·Dell Precision 330 Specificati…
·EMachines T2341 Specificaties 
·Compaq SR5413WM Specificaties 
·HP S3300f Tech Specificaties 
·Asus Eee Top Specificaties 
·Hoe je RAM te installeren op e…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een Canon -printer …
·Hoe kan ik een externe harde schijf Alle…
·Hoe te updaten Radeon Graphics Drivers 
·Hoe kan ik als vervanging van een Compaq…
·Kan uw laptop ingebouwde camera worden g…
·Hoe kan ik een Dell Dimension 4100 start…
·Hoe te verbinden een laptop aan Home Int…
·Hoe installeer je de Logitech Anywhere M…
·Hoe maak je een SoundMAX Audio Driver In…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com