Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Compaq SR5413WM Specificaties
De Compaq Presario SR5413WM is een desktop computer vrijgegeven door HP Compaq in maart 2008 . De computer wordt geleverd in een toren configuratie , wat betekent dat het geval is bedoeld om te zitten op de grond naast uw bureau , terwijl een toetsenbord , monitor en muis worden geplaatst op de top van uw bureau , waardoor voor minimale hoeveelheden rommel in uw werkgebied . Deze configuratie is heel gebruikelijk in desktop computers en is grotendeels verdrongen de oudere traditionele "desktop " design waarbij de computer zelf zou zitten op uw bureau , bekroond door een monitor . Interne specificaties

Asus Fabrikanten van het moederbord gebruikt in deze computer . Het beschikt over een Micro - ATX form factor , die is ontworpen om te passen in kleinere ruimtes dan standaard ATX moederborden . Het moederbord is uitgerust met een Nvidia GeForce 6150SE nForce 430 chipset ( de hersenen van het moederbord ) . Twee DDR2-geheugen sockets zijn opgenomen op het moederbord , en het moederbord werkt met een front side bus van 2 Ghz ( Gigahertz ) . Een AM2 socket met een AMD Athlon LE 1640 microprocessor draait op 2,7 Ghz is in het hart van deze computer . De computer beschikt ook over twee PCI-slots en twee PCI- Express x16 sloten voor extra uitbreidingskaarten . Een enkele PCI- Express 1x slot is ook inbegrepen . Twee gigabyte ( GB ) aan geheugen wordt meegeleverd met deze computer en het kan tot 4 GB via het omwisselen van de RAM-chips die komen vooraf geïnstalleerd . Nividia fabrikanten de ingebouwde graphics voor deze computer , die is gebaseerd op de GeForce 6150SE graphics set en gebruikt tot 256 MB eigen geheugen van het systeem (het maakt haar eigen ingebouwde RAM niet ) . Zes kanaals audio is ook inbegrepen.
Opslag , drives en randapparatuur

A 56K ( kilobit ) faxmodem is voorzien van de computer . Twee - honderdvijftig GB opslagruimte is opgenomen op de ingebouwde harde schijf , kan echter extra harde schijven worden toegevoegd of de originele harde schijf geswapt voor extra opslag . Een SuperMulti dvd-station is inbegrepen en beschikt over LightScribe -technologie , waardoor de drive om foto's te branden op het " label " kant van de schijf bij het gebruik van speciaal gecoate schijven. Een standaard USB- toetsenbord en muis zijn ook inbegrepen .
Havens

Drie USB 2.0-poorten
zijn ingebouwd in deze computer net als een ieder van hoofdtelefoon en microfoon poorten . De computer is ook uitgerust met een PS /2 muis en toetsenbord -poorten en een VGA-poort voor het aansluiten van een monitor . Netwerkverbinding wordt verschaft door een standaard Ethernet -poort . Audio line in en uit havens zijn ook inbegrepen .
Software

Windows Vista Home Premium is vooraf geïnstalleerd op de computer . DVD afspelen en branden wordt aangeboden door CyberLink DVD Suite 5 . Microsoft Works 9 , een uitgeklede versie van Microsoft Office dat veel van dezelfde functies van de duurdere business georiënteerde office suite biedt , is opgenomen als een proef voor Microsoft Office voor Thuisgebruik en Studenten 2007 . Een spel pakket genaamd My HP Games is evenals HP Photosmart Essentials opgenomen voor het manipuleren van foto's en diverse HP-hulpprogramma . Norton Internet Security 2008 is ook opgenomen met een 60 - dagen abonnement voor updates .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Punten om te overwegen wanneer…
·Hoe naar Silence My Computer F…
·Hoe uit elkaar te halen een De…
·Vaio PSC Lx - 910 Inpakinstruc…
·Hoe maak je een HP 5510 Demont…
·Specificaties voor een Dell In…
·EMachines M5312 Specificaties 
·Wat zijn vier dingen die Maak …
·Specificaties van een Sony Vai…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Hoe maak ik verbinding met een Compaq -d…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up een Wireless Surveillance Ca…
·Hoe te verminderen de Plug Grootte van e…
·Hoe Hook Up HP Speakers met No Power Sup…
·Hoe de Pixel Format ligt op een ATI Driv…
·Hoe kan ik een laptop Monitor Adjust Met…
·De HP 2575 printer is een printer die ka…
·Hoe de heatsink te verwijderen van een D…
·Kan ik Stel een Epson R320 voor zwarte i…
·Vista herkent een lege cd 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com