Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
De Dell 4550 USB -poorten op de voorzijde Zal niet detect
De Dell Dimension 4550 heeft zes USB-poorten voor externe apparaten : vier op de achterkant van het chassis en twee aan de voorzijde . Als de USB-poorten niet goed functioneren , kan het zijn dat de computer niet in slaagt om een apparaat dat is aangesloten op een van de poorten detecteren of loopt vast tijdens de detectie fase . In de meeste gevallen , het oplossen van dit probleem vereist een eenvoudige configuratie wijziging of systeemupdate . Algemene problemen oplossen

Veel USB- problemen worden veroorzaakt door slechte verbindingen of een verzuim van de computer om voldoende vermogen te leveren om te blijven een apparaat draait. Dit probleem kan optreden in combinatie met een patroon verandering van de Dimension 4550 's achter statuslampjes . Van links naar rechts , een patroon dat bestaat uit een geel licht en drie groen geeft een USB- probleem . Als de Dimension 4550 's USB -poorten goed werken , kunt u meestal op te lossen dit probleem op door het afsluiten van de computer naar beneden en het verwijderen van alle USB-apparaten . Sluit een apparaat tegelijk in en bevestig goede werking . Als u een USB-hub aangesloten op voorste USB- poort van de computer , probeer dan het aansluiten van de apparaten rechtstreeks op de USB -poorten in plaats daarvan . Als alternatief , probeer dan met behulp van een USB-hub met een eigen stroomvoorziening .
Systeemsetupprogramma

Het is mogelijk met behulp van de Dimension 4550 System Setup-programma op de USB -controller aan te schakelen het moederbord . Als de USB -controller is uitgeschakeld , zullen apparaten die op de voorste of achterste USB -poorten niet werken . U kunt dit oplossen door op de toets " F2 " naar het systeemsetupprogramma te openen na het inschakelen van of herstarten van de Dimension 4550 . U kunt de optie om de USB-controller onder de " Integrated Devices ( LegacySelect Opties ) " sectie van het setup utility.
Onjuiste installatie

Als de voorste USB- poorten van uw Dimension 4550 zijn gestopt met werken , kan een van de interne verbindingen tussen de voor- ingang van de computer /uitgang paneel en de belangrijkste moederbord worden gebroken . Drie kabels - een groot lint kabel en twee kleinere kabels - Sluit het paneel transfer naar het moederbord . Als de achterste USB-poorten goed werken en de voorste poorten niet doet, kunt u in staat om het probleem op te lossen door het openen van de computer en het controleren van de drie kabels .
BIOS-update

Dell bracht een BIOS-update voor de Dimension 4550 in 2003 dat een probleem dat ervoor zorgt dat de computer te vergrendelen wanneer bepaalde USB-apparaten zoals printers en opslagapparaten zijn aangesloten oplost . U kunt de update installeren vanaf de Dell support website te verkrijgen . De update installeren vereist een lege diskette , wanneer u dubbelklikt op het update-bestand , verschijnt er een venster en vraagt ​​u om de schijf te plaatsen . Volg de instructies om de update schijf te maken , dan is de computer met de schijf geplaatst om de update te voltooien herstart

.

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Specificaties van de eMachine …
·Een Stand-Alone Desktop Comput…
·Hoe te Bouw uw eigen computer …
·HP 9340F Specs 
·Hoe om foto's te downloaden na…
·Hoe maak je een AMD Athlon XP …
·Hoe maak je een computer Proce…
·Hoe Desktop Computers configur…
·Intel Core 2 Quad Q6700 & Wind…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Het wijzigen van het papierformaat op ee…
·Zal een SVGA Kabel werk met VGA ? 
·Hoe maak je een harde schijf in een HP M…
·Hoe te besparen op een geheugenkaart 
·IDE naar SATA 
·Hoe je Canon Ink Levels Reset 
·Hoe maak je een Epson R280 Ink Fix 
·Hoe je veilig schoon Harde Schijven 
·Hoe partitie Computers voor beginners 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com